Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot.. (beszélgetős fórum)
Még annyi!
Szerintem Ő inkább anyagilag nem mer elszakadni..Én is éltem együtt hosszú éveket az ex pasimmal(igaz nem is volt gyerkőc),de egy szempillantás alatt el tudtam dönteni,hogy most akkor nekem mennem kell..
És nem érdekelt,hogy mi lesz utána..
Én már tegnap beleolvasgattam a hozzászólásaiba, hisz nem titok.
Ha mégis, akkor ne írjon le máskor olyat, amiről nem akarja hogy kiderüljön.
Ő is megcsalta már a párját.
Szóval na. Most akkor egymást "csalogatják" :)
Végül is van ilyen, hivatalosan nyitott házasság a neve, de akkor ne sértődjön meg.
De mondjuk én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy hagyja ott a pasast! Most rögtön!
Én is beleolvastam a fórumaiba,és ez a lány nagyon csapong!!
Nem is tudja,hogy mit akar..
De én már lefaroltam volna:))
Ha visszaemlékeztek Ő írta,hogy voltak már külön...Ennek ellenére én sem értettem az első pillanattól fogva,hogy mit akar még a pasitól..
De le is írtam a véleményemet,hogy én nem hagynám magam az Ő helyében!És a gyerek miatt ne maradjon.
Ajjajjj.....asszem Betshabénak van igaza, be kell valljam....
Beleolvasgattam Clau fórumaiba, s tavaly már otthagyta, csomó fóruma van erről....
"Sziasztok!
Most lett vége a 6éves kapcsolatomnak és egyedülálló lettem, 6hónapos kislányommal. Az exemnek az élete abból állt, hogy munka, majd otthoni munka és ha volt egy kis szabadidő akkor haverok. Naponta 15perce volt a lányára, 1x fürdette mindössze az első pár hónapban azt mondta hogy még nem tud vele mit kezdeni, na de mostmár 6hónapos. Eddig tartott a toleranciám, nem bírtam az örökös vitát. Nagyon szar most mert azt reméletem megtudom változtatni, de csalódtam, ja és ráadásul nála maradt a franciabulldog kutyánk, akit iszonyatosan imádtam, most hetente 1x láthatom. Valaki volt hasonló helyzetben?Lehet még remény rá hogy megváltozik?"
No comment....innentől kezdve
8 hónapos terhesen a pasi elküldte, hogy gondolkodni akar, hogy kell e neki ez...
Te olvasni nem tudsz,vagy értelmezni a leírtakat?
Eléggé egyértelműen írta le,hogy KÖZÖSEN akarták a gyereket,sőt a párja még egyet is szeretett volna.
Miért kell elítélni valakit,csak mert bízott abban akit szeret?Bízott benne,hogy tényleg változott,és egy ideig a viselkedésén is úgy látta.Szerinted ha a párja megmondja neki,hogy márpedig ő nőzni fog mindig,ott vágja át ahol tudja,akkor vele marad és szül a kapcsolatba gyereket?Miért nézel másokat hülyének?!Te annyira tökéletesnek képzeled magad?Még kerülhetsz hasonló helyzetbe magad is,sőt akár rosszabba is.Tanácsért segítségért jött ide,és nem azért,hogy idiótának hazugnak állítsák be.Neked magaddal van bajod,hogy rá vetíted ki a saját nyomorodat.
na, egy épkézláb megoldás.
:)
Mindenki csak osztogatja itt az esezet itt, de ha gondolod, te lépja a tettek mezejére, fogadd be az anyukát, vagy kalapolj neki az új élet kezdéséhez. Ez egy fórum, mégis miről szóla, ha nem az ész osztogatásról?
A gyerek rásózásban pedig a kulcsmondat az volt, hogy nem volt felnőve az apasághoz. Te hogy gondoltad a közös vállalást? "Figyi, Klaukám! Nekem semmi kedvem még egy gyerekhez, mert szeretek élni, de azért csinálok egyet, mert szombaton úgyis ráérek meccs után."
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Vendégségben összetört a játék
- Véletlenül rátapostam egy kiscsigára a kapunk előtt és összetört a háza. Biztos hogy el fog pusztulni?
- Babona! az esküvőn összetört cseréptányér egy darabját láttam, hogy valaki zsebre vágja, mi volt ezzel a célja?
- Az összetört szív... után