Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem (beszélgetés)
macskam5 van jellenleg.Macska undort kapttam mar tolluk, pedig szerettem a cicakat.Gozom nincs hogy lehetne elintezni , hogy 1-2 maradjon.Meg jo hogy vadak.
Temahoz visszaterve,regen rosz annak a gyereknek amelyik mindent megkap.Kel egy szulo annyira szerese a gyereket, hogy megtagadjon dollgokat.Viszont nem ordibalva .
Nekünk van cicánk, de sosem piszkol sehova csak az alomba.
6 hetes volt, amikor vettük és már szobatiszta volt:)
Amikor hazahozta a férjem az első dolga volt, hogy megkereste az almot.
Egyszer kint hagytuk az WC-jét az erkélyen. Hetente kimosom és akkor oda kiteszem száradni. Tehát elfelejtettük behozni. Szegény cica mindig jelezte, hogy valami nincs meg, de nem jöttünk rá, hogy mi a baja:)
Van egy használaton kivüli macska WC is, igy azt használta, de minden alkalommal jött, hogy ez igy nincs rendben:) Még ekkor is figyelt arra, hogy ne a lakás közepén intézze a dolgát:)
Na akkor elmeselem a tortenetet amiert nem birom az alatot a haz
7 eve volt egy macska amelyik ugy volt a hazban ahogy en is.Aludni semlehetet mert rank maszot.En allandoan mondttam nincs ez igy jol. A parom szerette" tiszta es okos" mondtta. " Te -mondom, ha egyszer nem lesz aki kiengedje biztos bemocskol"
Egy nap vallamin osszekapttunk.Este ugy fekudttunk le, reggel morcosan kelttunk.Keresi a dragam a zoknijat.Mondom neki" keresd meg magadnak"(valamivel megbanthatot elotte valo nap)
Hogy mit csinalt nem tudom, mert en az agyba hatat forditottam neki. Mikkor kiment feloltozok hozza fogok takarittani. Megkapom a zoknit , csak epen mikkor rateszem a kezem macska piszokba markolok.Zoknit Mosasra keszittem , mosdok es megyek szedem fel a szonyeget.Ujabb macska piszokba markolok.Na akkor eldontottuk macska hazba nem jon.
Na most a gyereket en is szerettem.Orulnek en is ha a lanyom meg a kutya jobaratok lennenek, de sajnos a lanyom mar pelenkas koraban bottal terelgette az alattokat. A kutya nem nagyon orult neki, igy most orok haragot tart. Kin vannak az allataim , de ezert meg szereti oket jobban mint en szeretnem ebben a korba. A tehenet simogatja , a kutyanak vacsorat akar adni es mar tobbszor bocsantot kert tolle, csak a kutya nem erti.A tyukoknak 3 honapra valo zoldet hord egy nap alat, a macskakhoz senki mas nem erhet olyan vadak, csak o, 2 napos kisbaranyom megfurosztotte.Ott toporzekolt az ajtoba , hogy torolkozot adjak neki, mert a baranyka vizes.Ez is szeretet.
Tudom , hogy ezeket az alatokat erre tenyesztettek, de en nem birom az alatokat a hazba. Es nem fogom magam buntetni ezzel.Egy csaladban tobb ember el es alkalmozkodni kel egy gyereknek is.
Azta!
Én még sosem láttam ilyen kutyát. A nénikémé teljesen normális volt:)
Az egyik barátnőmnek van ilyen kutyája, de ki nem állhatom.
Na nem a kutya a hibás, hanem a barátnőm, mert annyira elkényezteti, hogy folyamatosan ölben kell lennie és állandóan nyalakodik mindenkivel.
Ők 50 ezerért vették.
Igen, tisztában vagyunk vele.
Épp ezért kell máshogy állnod a témához.
Nem dühből kell cselekedni, hanem megfontoltan, higgadtan:)
Hidd el, ha ilyen leszel akkor anyukád is fontosnak fogja tartani, amit szeretnél:)
igazad volt, igazad volt akkor is ha ma is szetszort vagyok-, mig az agyamba nem tisztazom a dollogkat.Es itt az en nagy problemam.
Ha csak" Ibi"kel baratkoznek nem lenne baratom egy sem.Nem is szeretnek folyton salyat magamba botlani. Elunam az eletem. A ret sem azert szep mert egy falytta virag nyillik rajtta.
Koszonom , hogy aranyosnak tartasz. Nem vitatkozom. Izlesek es pofonok
Annyira aranyos vagy:))))
Tényleg vitával nyitottunk pedig csak nem értettünk egyet valamiben...
És örülök, hogy túl tudtál lépi ezen:)))
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Teljesen kivagyok! Normális hogy ennyi baci/virus van?
- Nagyon kivagyok lelkileg 😢😞 fáj a hasam, meg van a havim,...
- Nagyon összejöttek most a dolgok... kivagyok már teljesen.