Nagyon kivagyok lelkileg 😢😞 fáj a hasam, meg van a havim,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Amigy ez vallomas
Csak forumot csinaltak belole
Ettol fuggetlenul ez tenyleg az ezredik ilyen
Ez szerintem nem bunkóság, csak egy reakció arra, hogy még egy, számunkra nem érdekes beszélgetős fórum lett nyitva! Miért nem vallomásban tetted, ill., miért nem olyan helyre írtad, ahol kedvesen megtudtak volna vigasztalni!?
A menstruáció egy teljesen normális , havi szinten bekövetkező, folyamat! Amennyiben, a fájdalmad visszatérő és ennyire fájdalmas, fordulj orvoshoz, mert ebben itt nem kapsz megfelelő kezelést!
Amennyibe azért vagy szomorú, mert nem jön a baba, akkor lehet le kellene tenni egy kicsit a ráfeszülést , görcsölést! Ha más nem,de ez a feszültség csökkenti a teherbeesést!
A “nagyon kivagyok lelkileg”, egy új léleknek sem teszi csábítónak a pocakodat, hogy beköltözzön!
Fontold meg milyen új oldalakat nyitsz, felesleges mindig újabb és újabb beszélgetős oldal! Csatlakozz a régiekhez az írásoddal!
Legyen szép napod!
sajnalom,főleg azt,hogy a baba nem jött össze.De ne veszitsd el a reményt,és próbálj olyanokkal beszélni erről,akik hasonlo helyzetben vannak,itt nem érdemes.Ha úgy érzed,ki kell írnod vmit magadbol,akkor meg az anonimitásodat ne fedd fel,annak mi értelme??
sok sikert ,jó egészséget kivánok !:*
Ha annyira nem a “nyíg” kategória lenne nem ide írna sorozatban a vallomásait. 🙂🙂🙂🙂🙂
Nekem is mar volt szar haviban reszem, akkor a telefonom sem tudtam kezbe venni csak osszegornyedve fekudtem. Gondolom ez ot nem veszelyezteti. Figyelemhianyos.
Minden nap van egy “uj lakonk lesz” “babat tervezunk” “megjott” vallomas. Ugyanaz a stilus. Ugyanaz az ember is irja ki szinte fix.
És kiírtad ide is?
Nagyon sajnálom egyébként, de szerintem kiírni majd havi szinten, azért lehet nem kellene! Nem beszélve arról, hogy vannak erre a fórumok! Ott megértő fülekre is talál!
Hű de empetikus vagy,hallod-e.
Egyrészt, ha valaki gyereket akar, minden menstruációt kudarcnak él meg, hiába küzd ellene.
Másrészt, lehet hogy a nők 80 %-ának fáj, de a fájdalomnak vannak fokozatai. Amikor pl. engem egyszer az ügyeletre kelett vinnie a páromnak emiatt,mert már semmi gyógyszer nem segített, az nekem nem a “nyíg” kategória...
Pihenj,vegyél be gyógyszert.
A lelked fájdalmára nincs tabletta,azt oszd meg a pároddal.
Aludj egy jót.
Vannak ilyen napok ,,elmegy ez is.
Gondolom megint te vagy!
"Borzalmas karácsonyom volt és ezt a szilvesztert is inkább..."
Nem tom, most akkor nyigjon minden no amiert menstrual?
Vegyel be egy gyogyszert fekudj le es kesz
Kb 80% nonek faj. Megse vannak ki lelkileg.
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- 5 hetes kismami vagyok esténként nagyon felpuffad a hasam normális ez?
- Ha nagyon anyás a gyermekem, nem lesz neki rossz lelkileg, hogy beirattam ovodába?
- Nagyon összejöttek most a dolgok... kivagyok már teljesen.
- Tudna nekem vki.használható horoszkópot készíteni a közeljövőmről?lelkileg nagyon kivagyok