Véletlenül rátapostam egy kiscsigára a kapunk előtt és összetört a háza. Biztos hogy el fog pusztulni? (tudásbázis)
Nálunk érintetlen a saláta, eper😳 Lehet a magaságyás miatt?!
Viszont a csigákat sem bántom, mert lakik nálunk süncsalád, ők meg imádják a csigát 🦔 🐌 Nem szeretek beleavatkozni a természetbe.
Majd a vegen kiderul, hogy a saskakat is babusgatni kell...
A "nem olok allatot" veganok elmelete is ott hal meg, hogy kartevo irtas nelkul am minden nap tofu meg 100 fele bab, es minden noveny, meg mutej gyartas.
Es a dagadt, meztelen csigakkal is igy teszel?
En azokat irtom, es csak azert nem vettem egy csiga zabalo kacsat, mert telen mit kezdenek vele (a szuleim kertjebe).
Osszesedem a ferfeget es lesozom, vagy tomegetes szettaposom, majd a kukaba teszem oket. Ok vagy a noevenyek. Basszus kartevok.
A vörös színűek, ugye?
Anyuéknál valamiért ritkultak, de errefelé sajnos nem. Imádják az édes ízt. Eper,sárgarépa, hullott gyümölcs. Ősszel, ha véletlenül későn szedem ki a sárgarépát, már ott vannak a tojásai. Olyan, mint a hungarocell golyók. Méretre, színre is.
Sajnálom! Szegény csiguszka. 😞
Én is nagyon szoktam figyelni, mindig elpakolom őket az útból.
Mekkora tragédia!
Pusztuljon az összes! Házas vagy meztelen!
Jesszusom, állitsál neki keresztet, komolyan ez már beteges.
mindent felzabálnak, megrágnak, csak sirasd meg, naponta kirakom őket az árokba, mindig visszaeszi a fene őket, szaporodnak mint a csicsóka.
Ez a méreg, nem a cián!
Anyós sóval megszórta a kerítés tövét .
Nem jött be. Tegnap néztem, lezabáltak neki 3 sor sárgarépát, epret.
Nincs ellenük semmi.
Nem menteni kell őket! Írtani!
Én magaságyásba tettem az epreket, így azokat idén meg tudtam menteni, de minden mást zabálnak.
Tavaly kipróbáltam:
Leástam egy margarinos dobozt, megtöltött sörrel.
Bejött! Napi 20-30 fulladt bele.
Idén már csak hagyma van a kertben, már nem érdekelnek ezek a dögök.
Feladtam , mindent tönkre tesznek.
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Vendégségben összetört a játék
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?