Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csőben sült sonkás penne recept

Csőben sült sonkás penne recept

A Csőben sült sonkás penne hozzávalói:
35 dkg penne
1 fej lereszelt vöröshagyma
1 db reszelt sárgarépa
1 szál apróra vágott metélőzeller
3 evőkanál szűz olívaolaj
2 db közepes, felkockázott cukkíni
15 dkg felkockázott sonka
2 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
1 evőkanál apróra vágott majoránna
1 csomag Knorr Tejszínes-sonkás Rafinéria


A Csőben sült sonkás penne elkészítési módja:
A sütőt 220-230 fokra előmelegítjük. Kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük. A hagymát, sárgarépát és zellert pár perc alatt, közepes lángon megdinszteljük, hozzáadjuk a cukkínit, a sonkát, a petrezselyemzöldjét és a majorannát, közel 5 percen át együtt főzzük. Belekeverjük a kifőtt tésztát. Kivajazott, hőálló tálba öntjük. Az elkészített Knorr Rafinériát a tésztára öntjük, és kb. 15 percig sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csőben sült sonkás penne elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook