Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Juhtúrós padlizsánkrém recept

Juhtúrós padlizsánkrém recept

A Juhtúrós padlizsánkrém hozzávalói:
- 15 dkg juhtúró
- őrölt bors
- só
- 3 paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 padlizsán
- étolaj
- 1 vöröshagyma


A Juhtúrós padlizsánkrém elkészítési módja:
A hagymát felkockázzuk, azután egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a meghámozott, kockákra vágott padlizsánt meg a zúzott fokhagymát, majd sóval és őrölt borssal ízesítve fedő alatt megpároljuk. Beletesszük a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot, és addig pároljuk-pirítjuk, amíg elpárolog a leve. Amikor a zöldség langyosra hűlt, hozzáadjuk az elmorzsolt juhtúrót, s az egészet alaposan összekeverjük. Felhasználásig a hűtőbe tesszük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A juhtúrós padlizsánkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook