Csirkemellfilé szójapanírban (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csirkemellfilé szójapanírban
5. ae0bfddd7a
2009. szept. 3. 18:42
Nekem többek közt szója allergiám is van.
4. Verocsxx
2007. jan. 5. 08:21
Én a Gastroyaltól már rendeltem zabkorpával készült rántott húst, és finom volt.
3. Venes
2007. jan. 5. 08:00
Én ilyet szoktam csinálni és csak ajánlani tudom. A szója liszt egy hasznos dolog. Vegák számára a tojás pótlására kifejezetten jó!
2. leona78
2007. jan. 5. 01:24
Szia kraga!
Most olvastam a cikket,nekem tetszik,ki fogom probalni!
1. kraga
2006. máj. 14. 15:30
A Hagyományos rántotthúshoz nagyon hasonló ízhatást kapunk a buzaörlemények elhagyásával, bár egy kicsit szárazabb a panír, de ez finom mártással, salátaöntettel ellensúlyozható.
Ugrás a teljes írásra: Csirkemellfilé szójapanírban
Ugrás a teljes írásra: Csirkemellfilé szójapanírban
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Milyen ételt készítsek csirkemellből?
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- Kínai cukkinis csirkemell-akár a kínai gyorséttermekben
- Mitől lehet másnapra a sajttal-sonkával töltött csirkemell kicsit kesernyés ízű?