Csirkemellfilé szójapanírban
A Hagyományos rántotthúshoz nagyon hasonló ízhatást kapunk a buzaörlemények elhagyásával, bár egy kicsit szárazabb a panír, de ez finom mártással, salátaöntettel ellensúlyozható.
A szójagranulátumot öröljük meg (húsdarálón vagy egyéb módon finomabbra) zsemlemorzsa minőségűre, ha kell szitáljuk le.
A hagyományos rántott szelethez hasonlóan a filézett csirkemellet besózzuk (esetleg fűszerezzük) a szójalisztben; a tojásban; és a finomított szójagranulátumban bepanírozzuk.
A hússzeleteket olajban pirosra sütjük.
Párolt zölséggel, salátával, akár öntettel is tálalható
Írta: kraga, 2006. május 14. 15:30
Fórumozz a témáról: Csirkemellfilé szójapanírban fórum (eddig 5 hozzászólás)