Csirkemell-tejszínesen, *citrolosan recept
35 perc
A Csirkemell-tejszínesen, *citrolosan hozzávalói:
*egy csirke csontos melle
*2dl tejszín
*5-6gerezd fokhagyma
*2-3szál újhagyma
só,bors,majoranna
A Csirkemell-tejszínesen, *citrolosan elkészítési módja:
A mellet 4 részre vágod,ahogy adja magát,(2csontos,2filé). sózod,borsozod,kis majorannával meghinted. Forró olajra dobod, és mindkáóét oldalát nagylángon fedő alatt 3-4pig sütöd,kellemes pirosra. kiszeded egy tányérra,majd a visszamaradó olajban megfuttatod a felkarikázott újhagymát,és darabolt!-nem zúzott-fokhagymát. Ezután vissszateszed a melleket, ráöntöd a tejszínt,majd lassú tűzön, 20-25percig fedő alatt puháta párolod. Vajas krumplit csináltam hozzá.***
miközben párolódik a tejszínnel, gyakram megkukk,h oda ne ragadjon, és locsolgatni érdemes a husit vele.
garantáltan finom,és egészséges**
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b2f94d8ef, 2008. márc. 18. 22:43
A csirkemell-tejszínesen, *citrolosan elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.