Csirkemell pörkölt recept
A Csirkemell pörkölt hozzávalói:60 dkg csirkemell
1 paprika
1 paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 ek pirospaprika
só
A Csirkemell pörkölt elkészítési módja:
A csirkemelleket megmossuk, kockákra vágjuk. Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. A tűzről levesszük és hozzákeverjük a pirospaprikát. Hozzáadjuk a húst és visszatesszük a tűzre. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Megkeverjük, sóval ízesítjük. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot is (egészben, és amikor megfőtt kivesszük). Kis lángon főzzük.
Tálaláskor tejfölt is tehetünk rá. Galuskával és fokhagymás uborkasalátával kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: e6e06af85c, 2008. márc. 27. 14:23
A csirkemell pörkölt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.