Csirkemell pástétom recept
A Csirkemell pástétom hozzávalói:
Vaj,
hagyma,
csirkemell,
Só,bors,
Tejfől,
esetleg fokhagyma
A Csirkemell pástétom elkészítési módja:
Vajban a vöröshagymát, fokhagymát és a felvágott csirkemellet aranybarnára pirítjuk. Felöntjük vízzel, ízesítjük: só, bors, leveskocka. Ha a hús nagyon puhára főtt akkor a felesleges levet elforraljuk róla. Annyi levet hagyjunk rajta, hogy krémes álagúra tudjuk turmixolni. Még forrón kb 50 grammnyi vajat adunk hozzá, leturmixoljuk éa kihűtjük. Ha kihült kevés tejfölt keverünk hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2018. nov. 30. 11:56
A csirkemell pástétom elkészítési módja és hozzávalói.