Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemell pástétom recept

Csirkemell pástétom recept


A Csirkemell pástétom hozzávalói:
Vaj,
hagyma,
csirkemell,
Só,bors,
Tejfől,
esetleg fokhagyma


Csirkemell pástétom

A Csirkemell pástétom elkészítési módja:
Vajban a vöröshagymát, fokhagymát és a felvágott csirkemellet aranybarnára pirítjuk. Felöntjük vízzel, ízesítjük: só, bors, leveskocka. Ha a hús nagyon puhára főtt akkor a felesleges levet elforraljuk róla. Annyi levet hagyjunk rajta, hogy krémes álagúra tudjuk turmixolni. Még forrón kb 50 grammnyi vajat adunk hozzá, leturmixoljuk éa kihűtjük. Ha kihült kevés tejfölt keverünk hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemell pástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook