Csirkecomb görögösen recept
60 perc
A Csirkecomb görögösen hozzávalói:
/2 főre/:
2 db csirkecomb
25 dkg apró újburgonya
20 dkg koktélparadicsom
1 közepes cukkini
1 közepes hagyma
1 citrom leve
oregano
olaj
A Csirkecomb görögösen elkészítési módja:
A csirkecombot kifilézem és kisebb darabokra felvágom. A koktélparadicsomot félbe vágom, a cukkinit is félbe , majd szeletekre,ha a burgonya is nagyobb , akkor azt is darabolom. Az egészet egy nagyobb tálba rakom át,a sót, a borsot,és az oregánót belekeverem. Most a citromlét is rálocsolom, majd összekeverem az egészet. Fóliával letakarom és legalább 1-2 órára hűtőbe rakom , hogy összeérjenek az ízek. Egy közepes tepsit kiolajozok, beleteszem a zöldséges húsos keveréket,lefedem alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben kb:30-35 percig sütöm, de ellenőrizni kell azért. Tálalás előtt hagyom egy kicsit állni. Tetszés szerint salátával is fogyasztható.
Csak összekeverem , állni hagyom és sütöm, ennyi az egész.
Finom, laktató egytálétel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Miss Angel, 2016. júl. 14. 16:01
A csirkecomb görögösen elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.