Csípős csirke recept
A Csípős csirke hozzávalói:csirkemell
olívaolaj
szezámmag
szója szósz
erős pista
A Csípős csirke elkészítési módja:
A wokot felforrósítom, bele egy-két evőkanál olívaolaj. A csíkokra vágott csirkemellet állandó kevergetéssel pár perc alatt megsütöm. Ráöntök egy kis szója szószt és megszórom a szezámmaggal. Kissé rápirítom , a végén erős pistával keverem össze. Pár perc alatt készen van. Jó étvágyat!
A szezámmaggal gyorsan keverem, a wokkot már le is lehet venni a tűzről, nehogy megégjen és akkor keserű lesz. Pistát óvatósan használni. Zöld salátával; görög salátával ajánlom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Tamy, 2007. jan. 21. 21:17
A csípős csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.