Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csípős babos karaj recept

Csípős babos karaj recept

A Csípős babos karaj hozzávalói:
60 dkg sertés karaj
2 paprika
2 paradicsom
1 hegyes erős paprika
1 nagy fej vöröshagyma
40 dkg konzerv vörös bab
2 dl fehérbor
liszt

sertéssült fűszerkeverék
zsír


A Csípős babos karaj elkészítési módja:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, fűszerezzük, majd lisztben forgatva zsíron kisütjük. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk. Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, és a hagymához adjuk. Jól összepároljuk, majd a konzerv vörös babot is beletesszük. Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort, majd rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval. Friss kenyérrel fogyasztjuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csípős babos karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook