Csípőn hordozó kengurut hol lehet venni és hány kg-ig jó? (tudásbázis)
Az én kisfiam ugyan még csak 8,5kg,de kenguruban 1x volt.Az első kenguruzás után alig győztem lefelé venni,szörnyű volt.Olyan természetellenes volt az egész tartása,hogy soha többé elő sem vettem(nem egy 2filléres változat volt amúgy).
Kaptam unokatestvéreméktől egy kendőt,amíg pici volt azzal mentünk rövidebb utakra.Mostanra van egy liliputi mei-tai-om és egy csatos hordozóm(szintén liliputi).
Én mostanában fogok majd "okosításra" menni,mert a fiam is nagyobb lett ugye,videóról sem az igazi tanulni,jól jönne néhány jótanács egy tapasztalt hordozóstól.
Most tanul járni,remélem azért még meg fog bennük maradni egy darabig :) Én akár még ovis korában is hátradobnám,ha egy hosszabb túra alatt elfárad :)
A P.C. kenguruban hogy hordoztad? Elől?? Csakmert 12 kg-t már nagyon nem szabadna elől hordozni. Csak csípőn vagy háton! Amik nekem beváltak a mei tai illetve a kendő. Mindkettővel tudsz csípőn és háton is hordozni. Olvass utána, hordozo. hu-n vagy mamami .hu-n. A MT jóval egyszerűbb és gyorsabb, mint a kendő (bár szerintem egy szakavatott másodpercek alatt felköti hátra is). Amire még figyelj, hogy jó minőségűt vegyél!! Remélem tudtam segíteni!
Ja, a karikás kendő is jó, de az csak csípőn hordozáshoz jó.
Köszi Wuppie! Gyorsan megnéztem, sajnos azt írja 15 kg-ig. Még 3 kg és ruha nélkül annyi a babám. És utána???
A karikás kendőnél mi a súlyhatár?
Gondolkodtam még a háton hordozáson. Mivel? Hogyan?
Szia!
De jó neked hogy elvan benne:)Az én picúromnak vettem(most nem tudom a márkáját)de még nem szereti:(Lehet hogy picike még és azért.Nézd meg a neten hol lehet venni,és ott véleményeket is szoktak írni a termékekről!Jó babázást neked:)
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy milyen tornagyakorlatokat lehetne végezni, ha szeretnénk a derekunknál és a csípőnknél vékonyodni, fogyni?
- Melyik kengurut ajánlod?
- Melyik hordozóban lehet kifelé hordani a babát?
- Hol lehet a neten megtanulni, hogy hogyan kossem meg a hordozokendot?
- Mennyi idős kortól lehet mózesről átváltani hordozóra...
- Liliputi rugalmas hordozókendőt télen ki hogy szárítja? Lehet szárítógépbe rakni?