Melyik hordozóban lehet kifelé hordani a babát? (beszélgetés)
Azt tudom, hogy a manduca jó. Szeretjük is nagyon.
De tényleg annyi mindenkit látok kifelé hordozni, gondoltam, hátha én nem ismerem azt a hordozót, amelyikben lehet kifelé is hordozni. De ezek szerint tényleg nem lehet.
Hú, én kb 2 hete láttam egy nőt. A nagyobbik gyermek babakocsiban, a kisebbik felkötve kenguruban (sztem max 1 hós lehetett) és lógott a baba. Rossz volt nézni. Annyira laza volt a kenguru, hogy szerintem abból a kicsi bármikor kieshetett volna. Kb 15 centire volt a kicsi teste az anyukájáétól.
Szia! Az jó hordozó. (Ha elöl hordod akkor a babának a hasa és a te hasad érintkezik, ha háton hordod akkor a babának a hasa és a te hátad érintkezik.)Nem szabad kifelé hordozni, mert a baba gerincének nem tesz jót-homorú helyzetbe kerül. A baba háta domború és ahogy a baba fejlődik, erősödik, úgy alakul ki a nyaki és a deréki görbület.
Véleményem szerint, ha létezne olyan hordozó ami engedné a kifelé hordozást, az nem megfelelő.
Sőt fontos a hordozóknál az is, hogy minél nagyobb felületen támassza alá a combot, minél nagyobb terpeszben legyen. Ez a csípő megfelelő fejlődése miatt szükséges.
Én is rengeteg babát látok kifelé hordozva, és logó, meg nem támasztott lábakkal.-Sajnos.
igen akkor nagyon el:-)))))))))))))))))))))))bocsi
abból létezik sok féle pl a chicconak is van de csak akkor már amikor biztonsággal egyedül tartja a kis buksiját:-)
De olyan sok anyukát látok, akik kifelé rakják be a kenguruba a kicsit.
Én is úgy tudtam, hogy úgy nem egészséges, de csak nem kockáztatnának...
Sziasztok
Van egy csodás manducam, de abban nem lehet elöl, kifelé fordulva hordani a kisfiam.
Van olyan hordozó, amelyikben lehet?
Köszi előre is.
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék olyan fűzőt venni, amit ruhán kívűl lehet hordani. Elég sok telt nőn látok az utcán. Hol lehet ilyet venni?
- Terhesség alatt a köldök piercinget mennyi ideig lehet hordani?
- Kontaktlencsét és szemüveget lehet e felváltva hordani?
- Az 'ilyen' típusú cipőt mihez lehet hordani?
- Mágneses medált lehet hordani?
- 1 ruha, amit 10 féleképpen lehet hordani van valakinek ilyen?