Terhesség alatt a köldök piercinget mennyi ideig lehet hordani? (tudásbázis)
Én rögtön azután kivettem, miután a doki 6 hetesen megállapította a terhességet!
Másnak is ezt ajánlom, jobb korán kivenni.
Szülés után visszatettem, nem nőtt be a lyuk, nem nyúlt/szakadt a bőröm stb.
Szia!
Nekem is szinte végig bent volt, és semmi problémát nem okozott, nem repedt, stb...
De nekem nem fent van, ahol általában szokott lenni, mert ott van egy anyjegyem, hanem alul van... Hu, nem tudom, hogy érthető voltam-e :)
Szia!
Nekem szinte végig bent volt. Lecseréltem szilikonra, ezzel abszolút nem volt problémám. Az utolsó egy hétben vettem ki, gondoltam csak nem azzal kéne szülni menni. :) Simán vissza is tudtam tenni miután haza jöttünk a kórházból. Nem ez volt az első mikor hazaértünk, de kíváncsi voltam hogy vissza tudom-e tenni, meg is lepődtem rendesen. Nekem semmi változás nem látszik körülötte a bőrömön.
szia
Nekem a dokim kért meg hogy vegyem ki mielőtt nagyobb lesz a pocakom hogy a bőr tudjon rendesen nyúlni a piercing helyén is.
Nem lett semmi baja a lyuknak símán vissza tudtam rakni szülés után :)
De tényleg jó hogy kivettem mert nagyon nyúlt a bőröm ott is és ki volt "lapúlva" a hely teljesen :)
ha késöbb veszed ki,nagyobb lesz a heg?
Ezért érdeklödök:-)
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatt meghagyhatom a köldökpiercingem vagy ki kell venni?
- Más lassan fél éve tetettem be a köldök piercingemet, de még mindig nem gyógyult be, mi lehet a baj?
- Vékony barnás csík a köldöktől egészen odáig, utalhat ez terhességre?
- Terhesség alatt a köldök körül kék elszíneződés mit jelent?
- Köldök piercinget szeretnék, de nem bírom a bizsut és az övtől is kipirosodok. Fogja bírni az orvosifémet a köldököm?
- Lehet olyan köldök piercinget csináltatni amin név van?