Melyik kengurut ajánlod? (tudásbázis)
Szia!
Nagyon érdekelne, hogy melyik tipust vettétek meg. Én hátfájós vagyok, a babakocsit nem tudom a 2. emeletről lecipelni (18 kg), lift nincs, viszont így alig tudok kimozdulni a lakásból, vagy elintézni valamit a 3 hónapos babámmal.
Nem akarom kifelé lógatni, csak elöl akarom hordozni eleinte. De nem is akarok rá sokat költeni, elég volt a babakocsira.
Egy teljesen egyszerű kengurura gondoltam, amibe kibír egy kirándulást v piacra menést a gyerek.
Nem kell kötözgetned,mi most csatos hátival járunk mindenfelé,kb 20 másodperc rendesen beletenni a gyereket.Alváshoz is jó,nekünk bevált (16 hós most a fiam).
Ha mindenképpen kifelé akarod lógatni a kicsit akkor valamelyik babybjörnt ajánlom.Próbáltam,az is furán tartja a gyereket,de jobb,mint az alsóbb kategóriásak.
Szia!
a kötözgetést másra hagyom. :-D
most adtam el a kendőmet, mert nem szerettük.
azért köszönöm az ötletet :)
Szia
Én nem kengurut ajánlanék, hanem Mei Tait vagy manducat.
Érdekelnének a vélemények kengurukról. Kinek melyik vált be? Hány kg-ig használható? A baba mennyi idős korától használtátok elöl ülve?
Nekem Chipolino Latte van, de nem szeretem...
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Te melyik fajta légzésfigyelőt ajánlod? (Ami nem riaszt be tévesen és nem túl drága...)
- Melyik ételfutár cégtől rendeltél már? Mi volt a véleményed? Melyiket ajánlod?
- Bankot szeretnék váltani, melyiket ajánlod?
- Te melyik száritógép márkát ajánlod melyik a legjobb?
- Alapozó vagy BB krém? Melyiket használod, szereted, ajánlod?