Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Csicsókapüré zöldfűszerekkel recept

Csicsókapüré zöldfűszerekkel recept

A Csicsókapüré zöldfűszerekkel hozzávalói:
300 gr csicsóka

bors
zöldfűszeres ételízesítő
5 dkg margarin


A Csicsókapüré zöldfűszerekkel elkészítési módja:
300 gr. csicsókát héjában sósvízben megfőztem, majd a szép fehér belsejét krumplinyomóval pépesítettem. Maggi zöldfűszeres ételízesítővel + őrölt borssal ízesítettem, s még melegen 5 dkg margarint adtam a püréhez.

Bármilyen sülthús vagy zöldségek mellé adható köretnek.

Fotó megtekinthető a naplóm 531-es és 532-es bejegyzésében.


Kategória: Reform ételek receptjei


A csicsókapüré zöldfűszerekkel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook