Csicsókapüré zöldfűszerekkel recept
A Csicsókapüré zöldfűszerekkel hozzávalói:300 gr csicsóka
só
bors
zöldfűszeres ételízesítő
5 dkg margarin
A Csicsókapüré zöldfűszerekkel elkészítési módja:
300 gr. csicsókát héjában sósvízben megfőztem, majd a szép fehér belsejét krumplinyomóval pépesítettem. Maggi zöldfűszeres ételízesítővel + őrölt borssal ízesítettem, s még melegen 5 dkg margarint adtam a püréhez.
Bármilyen sülthús vagy zöldségek mellé adható köretnek.
Fotó megtekinthető a naplóm 531-es és 532-es bejegyzésében.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2011. ápr. 9. 16:33
A csicsókapüré zöldfűszerekkel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.