Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Cseh gombóc recept

Cseh gombóc recept

A Cseh gombóc hozzávalói:
30 dkg liszt
2 tojás
5 dkg élesztő
1 dl tej
3 db zsemle
1 fej hagyma
4 dkg vaj

juhtúró


A Cseh gombóc elkészítési módja:
A lisztet, a tojást, az élesztőt ,a tejjel közepes keménységű tésztává dolgozzuk össze.Annyira,hogy hólyagos tésztát kapjunk.A zsemléket kockára vágjuk hagymás vajon átsütjük.Belekeverjük a tésztába,majd szalvétába kötve,fakanál nyelén 25 percig nem lobogó vízben főzzük.Ha kész felszeleteljük,hagymás zyírral leöntjük juhtúróval tálaljuk


Kategória: Tésztafélék receptjei


A cseh gombóc elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook