Csalfa orvosok, könnyűvérű női kórházi alkalmazottak (beszélgetős fórum)
Ez létező jelenség, sajna...
Én reménykedtem benne, hogy érzelmi dolgok állnak a háttérben, hááát nem...
Hosszú az ügyelet és el kell ütni a nyugiban telt időt, ami néha elég hosszú.
Nem mondom, hogy nem szövődhet szerelem, de kizárólag bent a falak közt
Nocsak a mesék bírodalma minden nő és minden
férfi akinek egy kis esze van tudja,hogy
minden esetben kivétel nélkül a nő választ.
Lehozhatom a csillagokat rózsákkal szórhatom
hetekig,esélyem se lesz soha.De ha Ő kinézett magának,csak hideg és egyértelmű visszautasítással szabadulhatsz,de ez sem biztos.Amennyiben eltudott csábítani amihez a praktikák millióit képes bevetni,akkor elvesztél.Szóval hagyjuk ezt a szemét férfiak,megcsalják a szegény fleségüket,metr általban egy nővel,esetleg
másnak a feleségével,és csak a legritkább esetben egy kodiák medvével,vagy egy pörölycápával.
Pedig nincs semmi abban, amit írt. A szex jó feszültség oldásra is és ő ezt a tulajdonságát ki is használta.
Sosem értettem meg, hogy miért kellene önmegtartózkodást alkalmazni, ha valakink meghal. Ha igazán szeretjük azt aki meghal és ő is minket, akkor tudjuk, hogy nem várná el, hogy remeteként éljük tovább az életünket, hanem ragaszkodna hozzá, hogy jól érezzük magunkat a jövőben is.
Mitől lenne sértő?
Miért nem a fórumindító a sértő?
Én még nem találkoztam olyan eü. dolgozóval, akinek az első reakciója valamire ne szexuális témájú legyen.
Ez van, nekem ez a véleményem. Nem tehetek róla, ha magadra veszed....
:D
Kóla a műtőben? Kicsit eltévedtél,nem?
1. Ez igaz
2. Ezzel egyetértek
3. Én pont mást hallottam, és elég gerinctelenek ezek a nővérkék, ha házas e,berre nyomulnak
4.Ez már magánügy, de nincs lelkiismeretük? Nincs bűntudatuk?? Elég szánalmas.
Az öcsémék is válnak,megcsalta a feleségét,/erdész
Az unokahúgom összeszűrte a levet a kollégájával /autó értékesítő
A kereszttestvérem szintén csalja a feleségét/sírásó
Ne ennyit a könnyűvérűségről....
Jaj nehogy már a nővérek legyenek a hibásak :)
1.Kettő ember kell hozzá
2.Akit nem lehet elcsábítani, azt nem lehet
3.A dokik előbb másznak a nővérre,mint fordítva
4.Talán otthon nincs minden rendben, és talán ott kéne keresni az okot :)
Ez így van.
Ha egy szeretői viszony alakul ki egy orvos-nővér közt, az nem feltétlen csak a nővér könnyűvérűsége...
Nem feltétlenül csak az eü-ben vannak meg ezek a dolgok, az élet más területein is jellemző...Szerintem a kovi-féle 3x-es filmek is közrejátszanak, hogy egy női eü-dolgozót könnyűvérűnek titulálnak az emberek még akkor is, ha erre nem adott okot.
Én azt gondolom, sok orvos munkahelyi pótléknak tekinti egy ápolónő miújságját...
Amúgy meg az esetek nagyon - nagyon kevés százalékában lesz egy ápolónő egy orvos felesége. Csak a buta ápolónők, akik ennek reményében cuppannak rá a dokira, ezt nem hajlandók elfogadni, azt hiszik , Ők lesznek a kivételek.
Egyébként viszont az egész fórum ledegradálja az ápolónőket szerintem...
Jesszusom, ez mekkora baromság!! :DDD
Most nem tudom, nevessek, vagy dühöngjek ezen a hozzászóláson :)))
Bár asszem, nevetek :)
Szerintem az első mondatod sértő az eü-dolgozókra nézve...
Én ápolónő vagyok, de hidd el, nem szexuális beállítottságú a humorom...
Azt hiszem,az tereli fokozottabban össze az eü.dolgozókat,hogy körbe vannak véve szorosan az életel,és a halállal,és a testi valónk"legpiszkosabb" részeivel.Ezt a feszültséget leginkább morbid,vagy test-orientált humorral,illetve a szex állatibb,ösztönösebb részével lehet feloldani.
Egy külsős csak ritkán él át olyan mélységeket,hogy ezt a fajta feszülséget megértse,ezért is könnyebb nekik egymás közt.
((lehet,h ez nagyon bizarrul fog hangzani,de volt,hogy meghalt valakim,és annyira fájt,hogy úgy éreztem,azonnal szexelnem kell,hogy érezzem,hogy élek....-az ölelés,csók,meg a szeretet nem lett volna elég.Már nem emlékszem,h valójában mit is tettem-a síráson kívül-de ez a képtelen érzés nagyon megmaradt afejemben.))
Ennyire behatóan nem ismerem az orvos-nővér kapcsolatokat, de azt tapasztaltam, hogy az eü-ben dolgozók csak az olyan humort ismerik, amiben a szex a főmotívum. A kétértelmű erre irányuló megjegyzéseik engem pl. kifejezetten zavarnak.
Én nem tartom viccesnek ezeket.
Általában minden m.helyen vannak csalfa nők.Én nem általánosítanék.Én is dolgoztam üzemorvosi rendelőben fiatal koromban,mint asszisztens.
A főorvosnak az assz.-e volt a szeretője.Mindenki tudta...
Viszont, csak ez az 1 eset volt, a többi dolgozó"tiszta" volt ez ügyben.
További ajánlott fórumok:
- Fűtési gondok, rezsicsökkentés - milyen spórolást alkalmazol?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- A kórházi orvosok szoktak szexelni a nővérekkel?
- Milyen konyhai praktikákat alkalmazol?
- Miért a könnyűvérű nők kellenek?
- Hogyan lehet leleplezni egy kórházi alkalmazottat, ha valószínűsítjük, hogy ő lopta el értékeinket?