Miért a könnyűvérű nők kellenek? (beszélgetős fórum)
Aztán lecserélik "egy nem tökéletesre"...
Ilyen az élet.
Ja végül is egyik mondást sem tudom igazolni és nem volt még kis emberem se... :)
Szerintem is lelépne egy tehetősebbel.
Nekem talán 1 vagy 2 könnyövérű csajom volt de csak arra kellettek!
De arra büszke vagyok több volt olyan akik ugymond "felajánlkoztak" és én mondtam hogy nem!Nem bánom!!!
nem
csak olvasom
:-D
Szerintem igen sok férfi fél a komoly kapcsolatoktól, úgy értem, elköteleződni meg hasonlók...könnyű cafkákkal meg el lehet hülyülni...No meg a legtöbb pasi küzködik egy rakás kisebbségi nyavalyával...mit is kezdene egy okos,ne adj Isten csinos nővel,akivel nem csak dugni lehet.
Szomorú az is,hogy nincs udvarlás, a nők örülnek,ha egy pasi rájuk néz,félnek,ha kéretik magukat,akkor pasi továbblép,hiszen van választék, és olyan is,akinél nem kell várni, rögtön kapható. Mindenki gyorsan akar mindent, iszonyatosan félnek a magányosggától, de nem tudnak elköteleződni sem.
Ez annyira igaz, mint, hogy kis ember nagy bottal jár. :)
Szerintem ez a Rony idővel, ha jobbat gazdagabbat találna lelépne simán. Ha az érdeke úgy kívánná.A lényeg csak megfogta magának! :)
Mert egy kis udvarlás után gyorsan elérik a férfiak azt amit akarnak...
Kis meló,gyors eredmény...,de azért tapasztalatom szerint feleségnek,vagy tartós kapcsolatra nem ilyet választanak.
Bár van egy mondás kurv.ból lesz a legjobb feleség :)
Sziasztok.
Szerintem egy pasinak nem a könnyüvérő nők kellenek.Vagyis valamilyen formában igen.Szeretőnek.De higyjétek el,hogy feleségnek nem ilyen nők kiván egy pasi sem.
Általában,legalábbis én azt vettem észre,hogy a tökéletes nő egy férfi számára az,aki a konyhában tündér,legyen barát,haver,akivel lehet dumálni,az ágyban legyen kurva(már elnézést),de igy van.Ne tegyen fel felesleges kérdéseket,ne nyavalyogjon.
De ami még ezen kivül nagyon fontos szabad teret kell valamilyen szinten adni a pasinak,mert minnél jobban magadhoz láncolod,annál jobban menekül.A szabad tér természetesen mindkettőre érvényes,ugyanis a nőnek is szüksége van rá.
no igen.
:)
Maga a műsor is fertelem volt, legalábbis amit láttam belőle. Kozsó olyan nőt választott, amilyen ő maga férfiben.
Azért mert ezt adja le egy tv csatorna, nehogy elhidd, hogy ez az általános trendi....:)