Mitől válhat egy nő könnyűvérűvé? (beszélgetés)
Nincs ilyen,hogy könnyüverű nő!
Ha egyedülálló vagy akkor azzal szexelsz akivel csak akarsz!
Szerintem az teljesen szubjektív, hogy ki kit tart könnyűvérűnek. Szerintem
ezt a "könbyűvérű" szót csak urugységből találták ki azok, akiknek nincs meg a mindennapi betevőjük, pedig igényelnék rendesen. Teljesen egyetértek Nancy Ann-el abban, hogy nanapság már nem botránkozik meg senki azon, ha egy nő velekóstol a szexbe és elkezdi próbálgatni a pasikat. Mondjuk az megint más kérdés, hogy ez hogyan tud úgy kiderülni, hogy mondjuk a szomszédasszony rámsüsse ezt a vélyeget. Nem mondom, hogy tucatjával kell falni a pasikat, mert a szex túlzott hajszolása lelki, érzelmi kiégést okozhat, de szerintem semmi gobd azzal ha egy nő 8-10 pasival lefekszik mielőtt megtalálja az igazit. A gond akkor van, ha megszökja a jót, de egy idő után a házasságában mégsem kielégítő a szexuális élet.
Nem értem a kategóriáid, miért ne lehetne elítélni a luxus prostit, vagy miért elítélendő számodra a csóró pl. c.lány az útszélén? Mindketten a testükből is élnek, csak az élet más lapokat osztott le nekik.
Ilyen alapon, hogy jobban éljünk, minden nő prosti lehetne.
A társadalom megbélyegzésétől, ami koronként, földrajzi régiónként más-más “küszöbnél” süti rá ezt a bélyeget egy lányra, nőre.Ma már senki nem akad fenn rajta, ha eggy nő belekóstol a szexbe házasság előtt.Nagyanyáink, dédanyáink idejében ez már masszívan könnyűvérűség kategória volt.
A könnyűvérű viszont nem egyenlő a curvával, mert utóbbi pénzért méri a gyönyört.
Marhaságok folytatása.
Egy nő könnyüvérűvé válhat a kanoktól. Akartam irni, h a férfiaktól.
Írjunk marhaságot?
Tanyán lakik, gyakorolja mire alkalma lesz.
Ha van mivel, van kivel, van hol, nagy baj nem lehet.
Írjon mindenki valamit, ami eszébe jut.
Porcicák az ágy alatt.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan válhatunk jobb emberré?
- Miért a könnyűvérű nők kellenek?
- Csalfa orvosok, könnyűvérű női kórházi alkalmazottak
- Mitől válik egy nő könnyűvérűvé?
- Ismertek olyan idézeteket, amelyek biztató jellegűek, esetleg arról szólnak, hogy az álmok valóra válhatnak, ha teszünk értük? :)
- Hogy válhatunk jó anyává?