Hogyan lehet leleplezni egy kórházi alkalmazottat, ha valószínűsítjük, hogy ő lopta el értékeinket? (tudásbázis)
Üdv!
El kell menni a rendőrségre feljelentést tenni,s a rendőrök tudnak úgynevezett "csalit" kitenni,amivel piszok jól le lehet az ilyen tolvajt fülelni!
Talán pont ezért nem fogja egy nővér meglopni...
Nem akarok okoskodni, de teljesen felesleges a kórházba értéket magunknál tartani
Igen, így van, nagyüzemi lopás van :-((.
Anyunál se volt csak talán kétszáz forint, és a nyaklánca levéve (a karikagyűrűjét le se lehet venni, már eggyé vált a testével (52 éve rajta van).
Jelezni kell a főnövérnek.....de nem hinném h a nővérke volt!
Az elmúlt 2évben 6x műtöttek,így jó sokat voltam kórházban....és ott figyelmeztettek h küldjem haza az ékszereimet,és csak kávé pénz maradjon nálam....mert már kiterjedt bűnszövetkezetként nyomják a lopást....bejönnek mint látogató...hisz vannak jó páran,jó nagy család:P....és visznek amit érnek!!
Én se vagyok hasraesős típus :-DD.
Molyka:
a Szt István kórházban húúúúú, utána számoltam, több mint tíz évvel ezelőtt, a bejárattól a legtávolabbi helyen, fent a harmadikon feküdtem kivizsgálás miatt. A szomszéd szobába az alvó néni párnája alól vitték el a táskáját!
Azért én nővérről soha nem tételezném fel, inkább egy kikupálódott lopósról. Nem kevesen vannak, akik a kórházakra, a betegekre specializálódtak, sajnos (mondjuk én a kezét minimum levágnám, de ez egy más tészta-no segély utána). Anyunak a hűtőből lopkodták el a kajáját, és mivel cukros így elég gázos volt a dolog!!
Vacsorát nem lehet hogy azért nem kapott, mert holnap olyan vizsgálat lesz, nem ehet vacsit, és elfelejtettek szólni?
most akkor nincs széf a kórházakban? nem úgy volt, hogy az kötelező?
anyukád nem tudja a kulcsot egy nyakláncon a nyakában viselni vagy egy gumikarkötőn a csuklóján, ha elmegy?
amúgy én sokkal inkább feltételezném betegről, illetve a "pereputtyáról", hogy bejött és körülnézett, mint a nővérről, de bármi lehet. szarul fizetik őket :-/
További ajánlott fórumok:
- Fűtési gondok, rezsicsökkentés - milyen spórolást alkalmazol?
- Pajzsmirigy rák: mennyi a valószínűsége, hogy kiújulhat? :(
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Ha 30 éves korig nem talál párt valaki, valószínűleg már nem is fog?
- A kutyám megevett egy valószínűleg mérgezett rágcsálót, mit tegyek vele?