Csalamádé 2. recept
A Csalamádé 2. hozzávalói:2 klg k'poszta
1 klg uborka
1 klg zöld paradicsom
1klg piros paprika
2 drb csipös+egy kanál so+3o-4odkg cukor
1 fél liter ecet
1 csomag befözöpor
A Csalamádé 2. elkészítési módja:
A káposztát,uborkát,paradicsomot,piros paprikát ha nincsen nagyon jo a gogos is+a két drb.csipöst össze vágjuk,rátesszük a kanál sot ,cukrot és az ecetet+1 csomag befözö por vagy szalicil,,,az egésszet jol ossze kavarjuk többször s 1o-12 ora után üvegekbe rakjuk,nagyon finom savanyuság..
Ha valaki szereti hagymásan probálja ki igy is finom..Én még szoktam hozza tenni egy kanál mustár magot is...azért mert a zöldség roppanosabb marad..JO étvágyat hozzá..
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: G.Maresz, 2010. okt. 10. 20:57
A csalamádé 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.