Csak kérdezek... (beszélgetés)
Itt 1985-86-ban építették az "úgy nevezett" csapadékcsatornát, amit a lakosság fizetett, elvileg a csapadékvizet, és a belvizet lett volna hivatot elvezetni.
DE ANNAK A HÜLYE VÍZNEK NEM MONDTÁK MEG, HOGY FELFELE KELL FOLYNI!
2005-ben csinálták a szennyvízcsatornát (amit szintén a lakosság fizet, még nyolc évig), de akkor derült ki, hogy csapadékvíz-aknák ugyan vannak, de köztük nincs cső.
Na uram bocsá nem elég a csóró víznek, hogy felfele kell folyni, de még aknák közt is ugrani.....
Dehogy nem beszélnek. A hiradóban hallottam róla.
Mellesleg csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy itt a fórumon valaki felajánlott egy szekrénysort nekik, és a vége az lett, hogy fel kellett darabolnia, hogy a másikat a helyére tudja rakni. Senki nem akarta elvinni nekik.
Tudom, itt nincs helye politikának!
De azért van egy-két kérdésem /választ csak a mindenható tudna adni/.
Most minden jobb érzésű ember adakozik az árvízkárosultaknak (mivel a média is velük foglalkozik).
De szeretném megkérdezni, hogy mi van azokkal akiket a belvíz mosott ki?
Egy egy perces rövid riportban elintézték, hogy az árvíznél napokon keresztül ott dolgozó tűzoltóknak, rendőröknek, iskolásoknak éhen-szomjan helyt kellett állniuk. /Vállalták, csinálták!/
De arról miért nem beszél senki, hogy közben kirabolták őket?
Azokon a területeken ahol belvíz pusztít a víztársulatoknál dolgozóknak miért kell éhbérért napi TIZENKÉTÓRÁT dolgozni.
Miért nem volt ebben az évben egy szabadnapjuk sem?
Ők mennyivel rosszabb munkások?
Nem kapnak semmi pótlékot, január 4.-e óta napi tizenkét órát dolgoznak.
Hol vannak a szakszervezetek, a munkavédelmisek?
Ja! Ők csak a belvízben felázott területeket, házakat védik.
További ajánlott fórumok:
- Mondok egy szót, mi jut róla eszedbe? Csak egy szót kérek!
- Én egyet kérdezek, te válaszolsz.
- SZÓLÁNC! Csak melléknevekből...
- Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D)
- Gyakorló anyukákat kérdezek tejpéppel kapcsolatban!
- Samsung s5230 telefonról kérdezek.