Csacsika fülecske recept

75 dkg liszt
1 dl tej
3 dkg élesztő
1 kanál cukor
12 dkg zsír
16 dkg margarin
csipet só
2 egész tojás+1 a kenéshez
Töltelékhez:
baracklekvár
túró
dió
mák
A Csacsika fülecske elkészítési módja:
Az élesztőt a tejben egy kanál cukorral felfuttatom, és a többi hozzávalóval összedolgozom.kb 30 percet pihentetem a tésztát, majd vékonyra kisodrom. én a legnagyobb pogácsa szaggatóval kiszaggatom. A kiszaggatott tészta felére tetszés szerinti ízesitést tesze és a másik felét ráhajtom . Tojással lekentem és 180 fokos sütőben szép pirosra megsütöm, én készítettem túrósat diósat és lekvárosat Amikor kisültek porcukorral lehintettem
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2017. márc. 15. 10:58
A csacsika fülecske elkészítési módja és hozzávalói.