Isteni, ropogós sós, sajtos kekszek recept
Az Isteni, ropogós sós, sajtos kekszek hozzávalói:10 deka vajat
13 deka lisztet
1tojássárgájás
egy kevés sót
kevés víz
Az Isteni, ropogós sós, sajtos kekszek elkészítési módja:
10 deka vajat, 13 deka lisztet, egy tojássárgáját, egy kevés sót és egy kevés vizet összegyúrunk, kinyújtjuk késfok vékonyságúra, cakkos vagy kerek kiszúróval lapokat szaggatunk ki belőle, nedves pléhre helyezzük, villával megszurkáljuk, sós vízbe mártott ecsettel megkenjük. Közepére kevés köménymagot hintünk és megsütjük.
Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2017. márc. 13. 09:16
Az isteni, ropogós sós, sajtos kekszek elkészítési módja és hozzávalói.