Csacsi füle recept

A Csacsi füle hozzávalói:
25 dkg margarin
2 dkg élesztő
1/2kg liszt
1 ek. porcukor
csipetnyi só,tejföl
gesztenye massza
vaníliás cukor


A Csacsi füle elkészítési módja:
A margarint,az élesztőt,a lisztet a porcukorral,csipetnyi sóval és annyi tejföllel össze dolgozzuk,hogy jól formálható legyen.Éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap gyufaszál vékonyra nyújtjuk,fánkszaggatóval kiszaggatjuk.Mindegyikre teszünk gesztenye masszát.Félbehajtjuk,hogy a felső része ne takarja teljesen az alsót.Sütőben mérsékelt lángon világossárgára sütjük.Melegen vaníliás cukorba forgatjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csacsi füle elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook