Csacsi füle recept
A Csacsi füle hozzávalói:25 dkg margarin
2 dkg élesztő
1/2kg liszt
1 ek. porcukor
csipetnyi só,tejföl
gesztenye massza
vaníliás cukor
A Csacsi füle elkészítési módja:
A margarint,az élesztőt,a lisztet a porcukorral,csipetnyi sóval és annyi tejföllel össze dolgozzuk,hogy jól formálható legyen.Éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap gyufaszál vékonyra nyújtjuk,fánkszaggatóval kiszaggatjuk.Mindegyikre teszünk gesztenye masszát.Félbehajtjuk,hogy a felső része ne takarja teljesen az alsót.Sütőben mérsékelt lángon világossárgára sütjük.Melegen vaníliás cukorba forgatjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: betty351, 2009. nov. 2. 17:34
A csacsi füle elkészítési módja és hozzávalói.