Covid hasmenéssel (beszélgetés)
Sziasztok
Én nem tusom vajon covid okozta e vagy sem, de nekem hasfajassal kezdődött (nem görcsös jellegü) aztán rá nem sokkal hasmenés. De még a viz sem maradt meg bennem. Nekem volt egy 38 fokos lázam kb a 3 ik nap, illetve 2szer nyalkas picit vérfoltos széklet. Én szedtem ORF, folyékony vitamint es probiotikumot. Illetve a háziorvosom Tasectant mondta szedjek 3x 1. Kedden kezstem tán el szedni. Most meg az van, hogy szerda déltől nekem még nem volt székletem. (Szerda délben még inkább hig széklet) ez normális? Pedig ettem. Piritóst rizst tegnap már kicsi rántotthust is, kenyeret, nápolyit.. több almat banántot. Furcsálom. És nem is érzem hogy kellene. Mit gondoltok? Párom szerint most raktároz a szervezet mert.
Köszi a tanácsokat!
Beszéltem már vele, kiírt. Már szerencsére nincs hasmenés, de diétázok a héten.
Ne csak vizet, pici sót is tegyél bele ! Csak kortyolj fél óránként párat, ne igyál meg egyszerre egy pohárral ! Legyen szobahőmérsékletű, meleg ne ! Esetleg egyél 1-2 ropit is. Ilyenkor , ha elkezded a szilárd ételt, elsőnek nekem a rizs vált be(enyhén sós vízben megfőzve).
Beszélj a háziorvossal !
Jobbulást !
Igen, az ismerős eléggé kiszáradt, ő hányt is.
Inkább az utóbbi volt, mintha a gyulladt nyák jött volna ki. (Bocsi)
Köszi a tanácsot!
Köszönöm a válaszokat!
Hál' Istennek tegnap este már megmaradt a Smecta bennem. Tudtam most is teával kekszet enni.
Ha nagyon sok volt a hasmenés, akkor előfordulhat. De azért figyeld, mert ha rendes vér jön, akkor gond van. Akkor sürgősségi!
Kevés véres nyák előfordulhat, mivel ha nagyon intenzív a hasmenés, akkor azért odavág a bélfalnak is.
Sziasztok!
Pár napja pozitív lett a tesztem. Erős torokfájással kezdődött. Viszont ma reggeltől hasmenésem volt, még a víz is kijött. Később egy nagyon kevés enyhén véres nyálka. Először azt hittem, hüvelyváladék. Hasmenés, a vírus okoz ilyesmit? :((
További ajánlott fórumok:
- Egyiptomban nyaralók, hasmenéssel küszködők itthon!!
- Hányásos hasmenéssel kötelező dolgozni!
- Hónapok óta tartó hasmenéssel kihez lehetne még fordulni az orvosokon kívül, mert minden vizsgálati eredmény negatív.Elváltozás sehol csak a
- 8 hetes terhesen, 2 hete hasmenéssel és hányással küzdök. Volt már valaki, aki hasonlókat tapasztalt?
- Vírusos, hányással, hasmenéssel járó megbetegedés meddig húzódhat el?
- Mandulagyulladás járhet együtt hasfájással esetleg hasmenéssel?