Egyiptomban nyaralók, hasmenéssel küszködők itthon!! (beszélgetős fórum)
Kedves Belluka!
Itt is nagyon szépen köszönöm a segítségedet, nagyon örülök, hogy ismeretlenül is ilyen kedves voltál hozzám.
Kívánom, hogy minél több helyre sikerüljön eljutnod a továbbiakban is!!
szuper, írok Neked privit is, jó?
de jó!!!
Szia!
Holnap indulunk Egyiptomba. Megpróbálok neked venni. Egy hét mulva jövünk vissza.
Tehát 28.-án,vagy 29.-én jelentkezem.
Sziasztok!
Egyszer már írtam ide, hogy Tunéziában milyen hasmenést kaptam, aminek még most is viselem a nyomait:(, és ahogy utána olvastam, rájöttem, hogy lehet jó lenne nekem is Antinal-t szednem. Ma kaptam is egy dobozzal, csak lejárt 2008-ban a gyógyszer. Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs esetleg olyan ismerősötök, akinek van, v. esetleg hozna nekem belőle Egyiptomból? Már annyi mindent összeolvastam róla, de sehol nem láttam, hogy árulnák, Mo-ról 2002-ben vonták ki.
Természetesen minden költséget kifizetek, ami a beszerzéssel és a hozzám eljuttatással kapcsolatos. Évek óta szenvedek a hasmenéstől, és lehet, hogy ez a gyógyszer kiirtaná belőlem az ezt okozó bacikat. (már annyi mindent kipróbáltam, és annyi orvosnál is jártam, hogy ártani nem árthat szerintem ez sem).
Köszönöm a segítségeteket!
Dehogy zavarsz! Csak ez lemaradt a levél végéről :)
Remélem tudok segíteni nektek. De tényleg ajánlom a fiadnak, hogy keressen útitársat, szerintem biztos talál ha kitartó. :)
Az áruk meg eladók :)
Köszi! Utána olvasok, bár most megint változott a helyzet, mégis a Mövenpickbe megyünk, de arról lesz információm, mivel a férjem egyik kollégája volt ott nyár végén.
Boccs, irtam neked priviben is, remélem nem zavartalak. A szobraid meg igen mutatósak.
Nincs képem a Hiltonról. De van egy jó oldal az indexen, Taba fórum. Ott nézz szét, biztos van leírás és kép.
Nem voltam Jeruzsálemben, Kairóban voltam két napig.
Igen, érdekel a keleti filozófia, de ami képek fent vannak nálam, azok eladók. :)
Szia!
Esetleg nincs ilyen képed, Hilton Taba-ról ?
Voltál Jeruzsálemben ? Irtad, hogy szeretnél jövő márciusban elmenni ujra Egyiptomba, de nincs kivel? Hurghadan jártál már ? A feltett képeidből azt látom érdekel a keleti filozófia, vallás ? Jól látom ?
Háát, addig vaciláltunk, mig a kinézett Mövenpick megtelt 20.-ra, igy valszínűleg, Izrael közelsége miatt, ahová okvetlenül át akarunk menni a Hilton Taba marad.
Volt ott mostanában valaki ? Lenne ötlet, hogy szobailag hova érdemes kérni ? (Próbáltunk erkélyes szobát kérni, de a kartago nem nagyon biztatott) Jó lenne egy kicsit csendesebb helyre kapni, mondjuk a lifttől távolabbi szárnyban, de nem tul magasan, hogy ne kelljen állandóan a liftre várni. Ha valaki ismeri a szállodát kérlek irjon.
Előre is köszi.
Tettem fel két képet a naplómba a Sonesta partjáról.
Majd délután még töltögetek fel.
Mindjárt... :)
De konkrétan milyen képet szeretnél? :)
Ezen a linken meg tudod nézni maga a szálloda felosztását.
Szerintem nem nehéz a vízbe jutás..
Van egy sáv, ahol ki is van tisztítva egy sávban a tenger és a végén ott vannak a korallok.
De cipőben bárhol be lehet sétálni és már az elején ott vannak a kis halak.
Napkeltekor illetve késő délután pedig még Tűzhalakat is láttunk a part mellett. :)
A Sonesta beach nem került nálatok szóba?
Nagyon szép szálloda, nekem nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom...
Bármikor csomagolnék és mennék :)
Bejelöltem kedvenc fórumnak, majd meglesem, köszi a meghívást :)
Hétvégente is szoktam dolgozni, de szívesen csatlakozom ha ráérek. :)
Októberben hova mentek? De mindjárt bele is olvasok a fórumba.
Március azért közel van.
Én majdnem minden héten megyek kirándulni, hoztam létre egy ilyen topikot, nézd meg és csatlakozz. "Geocaching túrázók"
Októberben 2 helyre is megyünk és lesz egy verseny is. Ha gondolod csatlakozz.
Márciusban szeretnék menni mindenképpen, legalább 2 hétre, ha gondolod beszéljük meg. :)
Idén már kimerítettem a szabikeretem.. :P :)
Bár 22 napot nem nehéz "elfogyasztani"
Még Októberben akarok menni belföldön pár napra pihenni és idén szerintem sajnos ennyi..