Combplasztikán, ill, combtáji zsírleszíváson átesetteket keresek, csevegni e témáról! (beszélgetés)
Sziasztok!
Remélem, van még, aki olvassa ezt a beszélgetést.
Még tízenévesen volt egy nagyobb, hiretel hízásom, aztán sporttal, életmóddal le tudtam dobni a felesleget (kb 20-22 kg). A terhesség alatt se híztam el ( 9és fél kg plussz volt a vége). Most 38 éves vagyok, továbbra is aktív ( súlyzós és saját testsúlyos edzés, hosszútáv futás). Az az igazság, hogy maradt rajtam bőrfelesleg és ahogy öregszem, egyre jobban látszik. Eddig két plasztikai műtétem volt, egy mellkisebbítés ( 75F-> 75C), majd fél éve egy hasplasztika izomvarrással. Meg voltam róla győződve, hogy csak ez a jét terület zavaró, kit érdekel, hogy a popsim, combom tájékán lévő bőr nem zavarja köreimet.
Csakhogy a hasplasztika nagyon jól sikerült, kezd látszódni a hasizom a sok ezdéstől, jó étrendtől és jelenleg aránytalannak látom a comb-fenék tájékot, zavar, hogy mikor leülök, lefekszem, felemelem a lábam, ott van a bőr, mint egy bő nadrág.
Ugyanakkor tudom, hogy egy comb-fenék plasztika elég nagy megterheléssel jár. Szerintetek érdemes belevágni? Ha igen, kit ajánlanátok erre? Aki a hasam csinálta nem vállal ilyet.
170 cm és 52 kg vagyok, egészségesen élek.
Köszönöm, ha válaszoltok :)
Sziasztok! Nekem is nagy fogyás miatti plasztikáim vannak. (-54kg)
Nekem a dokim képzeljétek mindent TB-s alapon csinál.Has, comb... Lehetne, de az nekem nem kell:felkar.
Szóval sokat fogyottak nem csak a hasat lehet!!! Az OEP csak bőrhelyreállítást határoz meg, azt nem, hogy hol.
Megkérem a férjem, hogy fényképezze le az enyém.
Ahogyan én látom, az enyém nem ilyen. A heg már el van laposodva és sokkal halványabb, na jó idősebb is (most 16 hónapos).
A heg sajnos maradandó, hiába igérik, hogy szép lesz ezt az orvos nem tudhatja előre, egyéni adottság kérdése.
Nekem 19 hónapja volt comblasztika műtátem. A hegvonalam egészen térdig ér. Néhol szép, néhol ronda, tekintve, hogy két helyen bőrelhalásom is volt. Jelen állapotbáan hegkorrekcióra szorul, ami remélem, hogy már szebb lesz, hiszen nem húst, hússal kell összeilleszteni, hanem csak egy felső bőrréteget. Nálam egyébként az is probléma, hogy bevág a heg, tehát ha megfeszül tornánál a combom vagy bármely más helyzetben akkor bevág, ami fájdalmas tud lenni.
Vissza már nem tudom fordítani csak próbálom kihozni belőle amit lehet.
Kedves Fórumozók!
Kérlek segíts Nekem, nemtudom eldönteni, kihez menjek, és megéri-e zsírleszívásra menni. Tartós ez a dolog? Elégedett vagy az eredménnyel? Esetleg képet tudnál csatolni?
nagyon köszönöm!
Egy szomorkás combos :) ))
Kedves combosok :):D :)!
Kérem, segítsetek Nekem, nemtudom eldönteni, kihez menjek, és megéri-e zsírleszívásra menni. Tartós ez a dolog? Elégedettek vagytok az eredménnyel? Esetleg képet tudnál csatolni?
nagyon köszönöm!
Egy szomorkás nagycombú :)
Szia!
Sajnos sokban nem tudok segiteni csak abban hogy en is nagyon szerettem volna combrol zsirszivast vagy combplasztikat de a plasztikai sebeszem nagyon eltanacsolt tole. Azt mondta h sajnos a heg nagy es maradando lesz.
Detto felkarplasztika. Sajnalom.
Valamelyikötök kérdezte, de nincs időm visszaolvasni mégegszer.
Combplasztikát nem lehet tb-re csináltatni, az keményen zsebbenyúlós.
Én sem voltam egyszerű eset, voltak szővödményeim, és komplikációim, nekem is fel kellett egyszer tárni, mert hematoma volt benne ami 5 hétig folyamatosan vérzett, mire egyszer kiürült a zsák és abbamaradt. Ettől függetlenül már a 6 héten elkezdtem futni és a műtét után 2 hónappal már le tudtam futni a 6 km-t. Fájt és baromira szenvedtem, sokszor én is szidtam magam és a férjem, de túl vagyok rajta és igazából olyankor már nincs mit tenni, csak fejjel előre és a jövőre koncentrálni.
Bocsánat a késői válaszért, de ritkán járok erre mostanában.
Az én műtétem néhány nap múlva 9 hónapja volt, a heg halványodott, de nem az igazi, még mindig lila és elég feltünő, bár már veszek fel fürdőruhát, hozzászoktam, már nem érdekel ha megnézik, vagy megkérdezik mi az azt mondom, hogy izomszakadásom volt és meg kellett műteni. Gondolkozom egy hegkorrekción, de most nem állok úgy anyagilag, mert lakásfelújításba fogtunk. A comb formája szerintem egész jó, azóta sokat izmosodott is, de a heg nem tetszik. Igaz nekem a lágyéktól egészen a térdemig van.
Szia maci189!
Engem minden érdekelne. Bár már egyszer letettem róla, hogy megcsináltatom a combom mert elég elkeserítő képeket láttam és tapasztalatokat hallottam. Esetleg leírnád, hogy, hogy zajlott a lábadozás? Mekkora a vágás és hol van? Meg úgy mindent? Sajnos csak nem tudok belenyugodni, hogy milyen rondán lóg a combom. Te tb-re csináltattad? Előre is köszi! Viki
helló,
nekem volt márc elején combplasztikám és zsírleszívásom (ezutóbbi csak kicsi). 13 éve egészségesen eszek-élek, rengeteget tornázom, de most tudtam csak meg, hogy a combomon nem zsír maradt, hanem bőr (ugyancsak hízás-fogyás miatt), ezért 'vágtam' bele. Mi érdekel? Üdv
Ki mit hallott vagy tapasztalt a Budapesti Plasztikai Intezetröl ill. dr. Gácsrol?
Nagyon köszönöm, ha megosztjatok a tapasztalataitokat. En majus legvegere tervezek egy comb-lovagol zsirleszivast.
Én 5 hétig voltam táppénzen, a heg még alakulóban van. Az eredmény szép lett. Mindkettőnk műtétjét a Kútvölgyiben csinálta Dr. Bognár Gábor.
A műtét nem tudom milyen volt :), de utána a gyógyulás fájdalamasan hosszadalmas, tele problémával.
Sziasztok!
Ha esetleg van még valaki az oldalon, és van infója Balajthy Tiborról zsírleszívással kapcsolatban, szívesen fogadnám az infókat.
Érdekelne a véleményetek róla, illetve, hogy milyen árakkal dolgozik.