Closti+merional stimusok! Ciklus 12. napjára bőséges, nyúlós tojásfehérjés nyák, előtte viszont szárazság. Ma van A nap? (tudásbázis)
Érdekesség képpen irom csak, hogy mennyire más egy stimulált hónap mint egy sima.
Kaptam repesztőt mert ez magától nem repedt volna meg, szóval a nyák meg az össze többi"tünet" nem érvényes stimu esetén.
Nekem is a gyömbértea volt a legjobb, mondjuk nekem 8. hét körül kezdődött a rosszullét, és kb a 10.-nél kezdtem el gyömbérezni, de volt h már a szagától elmúlt. Szóval nem volt annyira vészes.
Viszont a tescoban bevásárlásnál folyamatosan rosszul voltam. Mire a pénztárhoz értünk a párommal, már úgy fújtattam, mint aki asztmás.
Ez így van az EGÉSZSÉG a legfontosabb:))
Én rosszul voltam már 5 hetesen is émelyegtem égett a gyomrom talán a gyömbéres üditő meg a jég hideg citromos limonádé segített meg a keksz fél óránként nyámmogtam , hogy elbírjam viselni:((((
12. hétnél mintha elvágták volna a rosszullétet, teljesen elmúlt. Hányás nem volt, csak hányinger, émelygés. Nem vagyok/nem voltam az a kimondottan kívánós típus vagyok, szóval nem volt vészes. Az álomkór az kemény volt, nagyon sokat aludtam.:)
Még nem tudjuk a nemét, pénteken megyünk a 18. heti UH-ra, talán megmutatja magát.:) Nekünk mindegy, csak egészség meglegyen továbbra is.:)
Köszi:)
Amúgy jól viseled a terhességet?Rosszulét? Baba neme?:)
Hát engem is már vizsgáltak csináltak IR-t néztek hormonokat sehol semmi:(Nem tudni miért nem maradtak meg soha babák:(
Alig várom, hogy sikerüljön és meghallhassam és láthassam azt a csodálatos szivhangot:))
Gratula:))
Persze ez csak egyszer volt nálunk amúgy akár fél évet is várnunk kell nem tudom mitől függ, hogy épp elsőre sikerül van több hónap próbálkozásra:(Pedig akkor még nem használtam ovu tesztet sem azt sem tudtam mi az:)
Most legutóbb használtam és segített szerintem mert a második hónapra sikerült a terhesség ami sajnos megint nem maradt meg:(ovu tesztet ajánlni tudom:)
De az is bizonyított tény, h nem attól sikerül a bébi, ha minél többet van együtt a páros, sőt, az kifejezetten "nem jó". Jókor kell együtt lenni, és kész. Dokik is megmondják, h nem azt jelenti h a nap 24 órájából 20-at együttléttel kell tölteni. Nem életképesek a spermák olyankor.
Nyilván ti is elkaptátok azt az időpontot, amikor sikerült a bébi.
(Az is jó példa rá, h amikor spermavizsgálatra megy el a pasi, akkor x napig nem szexelhet előtte, pont azért, h megfelelő legyen neki a vizsgálathoz.)
Hogyne tudna, ne viccelj:) max nem lesz annyi de azért lesz pár millió ígyis, a babához meg 1 is elég akár :D
Mi anno minden nap együtt voltunk, a doki mondta h kmelyik nap kell együtt lenni de együt voltunk elötte két napn is meg még utána is pár napig minden nap, és hidd el ujratermelődött, van ár KÉT kétéves bizonyítékom :)
Simán! Ma is legyetek, holnap is.... Szerintem!
Az a biztos! 1nap többször nem lehetséges?:D
Ma megyek, csak már jár az agyam.
Ez már jelentheti, hogy valami érett odabent? Mert eddig nyákom sem volt mert nem volt pé-m sose.
Szombaton is meg tegnap is voltunk együtt, ma is legyünk?
Bocsi a hülye kérdésért, de normális ciklusban tudom mikor milyennek kell lennie, de msot ez totál más gndolom a hormonok miatt.
Ma reggelre vagyis most délelőtt lett olyan amit irtam, jó bőséges. Előtte viszont száraz volt.
Stimu alatt ugyan ugy zajnik ez a nyák dolog? Ugyan annyi nap?
További ajánlott fórumok:
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- A kézfej szárazsága
- Te hogyan csinálod a tojásfehérjét, amikor mézes sütit díszítesz?
- Mézeskalácsra milyen díszítést ajánlanál a szokványos tojásfehérje+(por)cukor helyett?
- Milyen hajápoló házi kutyulékokat ismertek? (Töredezésre, szárazságra,puha,sejmes hatás elérésére?)
- Sivatagi szárazság