Clostilbegy mellékhatások - mennyire kell félni tőlük? (beszélgetős fórum)
Nekem nem volt bajom tőle :))
Csak uh kovetessel szedd.
Volt hònap mikor hatott, volt amikor nem. Voltam terhes is töle, voltam utána is.. :)))
nem volt mellékhatása, vagyis nem vettem észre.
ami észlelhető volt, az a zebrás teszt és annak most már 3éves eredménye :D
Na igen. Viszont nem a rosszra kell gondolni rögtön. Gondolj csak bele, aki lombikozik mennyi mindent szúr magába!
A cél vezéreljen. Amúgy nem hiszem, hogy pár hónapos closti szedése rákot okozna. Ne vedd kötekedésnek!
Végülis neked kell mérlegelni megadod-e az esély a babónak.
Minden gyógyszernek van mellékhatása. Egyénfüggő, nekem például semmi gond nem lett tőle.
Mikor leszel kismama tőle? Attó függ, hogyan reagálod le. Van, aki hónapokig szedi. Gondolom közben mész uh-ra, ott látni fogják a hatását.
Nyugodtan kezd szedni, ez nem hormontartalmú, csak úgymond becsapja az agyad, segít tüszőket termelni.
Sziasztok!
Ma kellett volna elkezdenem a clostit de ahogy elolvastam a betegtájékoztatót nagyom megijedtem és inkább úgy döntöttem,hogy várok még egy ciklust!
Mennyire kell ezektől tartanom?
Mennyi idő múlva lettetek terhesek a gyógyszer segítségével?
Kérem,hogy olyanok írjanak akiknek van erről tapasztalata! Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Mit gondoltok, kik azok a Januárok! Kell-e tőlük félni?
- Milyen mellékhatását tapasztaltátok a Clostilbegytnek? (hasfájás, rossz közérzet, hányinger? )