Milyen mellékhatását tapasztaltátok a Clostilbegytnek? (hasfájás, rossz közérzet, hányinger? ) (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Látom van egy viszonylag friss hozzászólás is..
Nálam ez a második clostis cikus, először fáradtság, aztán félidőben mensi szerű görcsök :( ezen kívül teljes vízvisszatartás, tehát plusz 3 kg :(
Sziasztok!
Nekem első tbl-ás napon erős fejfájás , hányinger.
Utána csak fáradtság, álmosság, petefészek szurkálás. A ciklus 8 napjától haspuffadás, petefészek szurkálás és alhasi fájdalom, enyhe folyás.
Szia!
Én az első havi adagon vagyok túl, napi 2 tablettát kellett szednem.
Semmi durva mellékhatást nem éreztem azon kívül, hogy néha szúrkált a hasam és olyan érzésem volt, mintha az egész méhemet meg tudnám fogni mindenestől.
De nem volt annyira vészes, hogy ne lehessen elviselni és csak néha-néha éreztem néhány perc erejéig, napont többször is a félidő környékén.
Szióka!
Nekem is volt minden "jó":
- szédülés
- kettős látás
- hányinger
- rossz közérzet
- peteéréskor óriási görcsök
- ja, és állandóan álmos voltam.....
szia!
nekem az első hónapban a gyóyszer szedését követő két napon belül szinte minden volt, szédülés, látászavar, hányinger, középidőnél erősebb szurkák a hasban, és úgy éreztem, mintha fel lennék puffadva.
Második hónapban a gyógyszerszedéskor semmi, hanem pár napra rá, hogy letelt az 5 nap, majdnem ugyanezek a tünetek, de enyhébben, viszont sokkal tovább, a ciklus végéig.
Mikor újrakezdtem idén, akkor pedig szinte semmi mellékhatás nem volt, csak félidőben a szurkák.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Milyen mellékhatás nélküli (gyógy)szereket ismersz hányinger ellen?
- Cefzil oldatos por hasfájásra, hányingerre jó?