Clearblue teszt (beszélgetés)
Akkor öröm boldogság van? Ha igen akkor csak halk gratula :)
Tegnap reggel halvány pozitív :)
És egy gagyi teszttel csináltam végül(20as érzékenységű).
Szia Teszteltél? Mi lett az eredmény???
Szia.
Nekem Mensi előtt 4 napoal kimutatta.
32 napos ciklusaim voltak clostyt kaptam abban a hónapban es a 16 napon mar megvolt a tuszorepedes.
Péntekre nem várom,úgyhogy szombat reggel tesztelek majd.
Egyetértek,úgyhogy megvárom a hétvégèt inkább :)
Egyet értek Szanszival,ha később ágyazódik be 1-2 nappal vagy csak lassabban emelkedik a hcg szinted,akkor sajnos a legjobb teszt se mutatja ki előbb. Én javaslom a nem várt napját várd meg,aztán 2 naponta tesztelhetsz,ha később se jön meg. Van akinek már napokkal előbb pozitív lesz a tesztje,aztán csalódik,mert mégis megjön,legbiztosabb, ha késik és akkor tesztelsz-vagy a nemvárt napján. A digitálisat ne elsőre lődd el ;) Drukkolok
Ez nem teszt, hanem HCG függő. Ha terhes vagy, de lassabban termeli a szervezeted, még a legdrágább sem fogja kimutatni napokkal előbb, hiába van ráírva. :) Mint te is írtad, sok ilyen fórum van és a többség tapasztalata az, hogy nem érdemes előbb tesztelni, akármennyire is szeretne valaki (több oka is van).
Nem értem, hogy miért nem lehet kivárni a napját. Nem hetek, vagy hónapok telnek el a peteérés után, hanem 2 hét. Sokkal biztosabb ha legalább a nemvárt napján tesztelsz. Persze az ember izgul. De az a két hét lópikula ahhoz, hogy a terhesség alatt mennyi mindenre mennyi időt vársz majd.
En is ilyet vettem, es nekem esti tesztelesnel is kimutatta :) HAJRÄ!!!
Egyszer vett ilyet az exférjem. A tesztcsík sem jelent meg. Selejtet vettünk, de mondanom se kell, nem vittük vissza. Amúgy terhes voltam.
Nekem a clearblue mindig igazat mondott, a digitális számlálója is. 10 hónapig teszteltem lelkesen, és bár én sem álltam meg soha, hogy le ne pisiljek valamit idő előtt, a tapasztalat azt mutatta, hogy igazából nem éri meg kapkodni.
Ugye, megírod majd mi lett? Legalább úgy szurkolunk a másiknak, mint magunknak. ez tök jó!!!!!
Franciaországban élek,úgyhogy más árak vannak.
1x vettem egy bevàsárlóközpontban 11euró volt.Jelenleg pedig,ma voltam a gyógyszertárban vitamint kiváltani,így vettem 2őt.Gyógyszertárban olcsóbb volt 15volt a 2.Az egyik digitális ami a napot is kimutatja,a másik pedig a sima pozitív jeles...
Ez olyan tesz, amiben több van, vagy egyszerre többet vettél? És mennyibe került?
Liusnál nekem is úgy fájt mint amikor meg akar jönni. Aztán csak kicsit véreztem. Teszt pozi, mégis vérzek. Mgijedtünk. Szaladtunk orvoshoz. Még az uhu sem mutatta ki a Drágámat de megmaradt. Ő most 6 éves. Azóta megtudtam hogy az a vérzés a beágyazódás lehetett, hehe.
Köszönöm.Lehet holnap megpróbálom.3teszt van itthon,úgyhogy egy próbát megér :)
Szia. Én is hasznàltam. Du pisiből is pozitív volt a mensi elött. Igaz hogy halvànyan de a mensi napjàn majd leugrott a két csík róla:-) .Csak ajànlani tudom:-) Sok sikert.
Lassan 3napja olyan fájásom van,mint mensikor.Ugyanaz a fura érzés a méhemnél...a melleim is nagyobbak és fájnak,de meglátjuk hamarosan,hogy sikerült e...
Én Gábrielt vettem. A másik két gyerkőcnél is azt használtam. nagyon érzékeny.
Szöszi! Talán már érzel valamit?
Én sajna produkáltam az összes tünetet, plusz késeett 3 napot, pedig sosem szokott és végül megjött. Sajna! :(
De Nálad rem nem így lesz. kiváncsi vagyok.
Én is azt használom, amikor szükséges.
Bevált, bár nem túl jó szájízzel, mert eddig mindig negatívat mutatott.
De ez változóban úgy hiszem :)
A dobozon azt írja,hogy 5nappal mensi előtt is kimutatja,ha esetleg pozitív.
Igaz nekem mèg 3napom van nemvártig,de gondoltam kipróbálom 2nappal hamarabb.
Van valakinek esetleg saját tapasztalat?
(És bocs,ha valakit idegesítek a kérdéssel,tudom sokan hasonlót tesznek fel naponta).
Előre is köszönöm :)
További ajánlott fórumok: