Citromfüves lazac sült recept
A Citromfüves lazac sült hozzávalói:Lazac hozzávalók:
1-1,5 kg lazacfilé
citromfű vagy citromgyökér
1 citrom
só, bors, oliva olaj
Grill zöldség hozzávalók:
kis méretű, vékony héjú burgonya
répa
zöldség igény szerint
só
bors
rozmaring
oliva olaj
A Citromfüves lazac sült elkészítési módja:
A halat bőrével lefelé az olajos, fűszeres fóliába fektetjük, a tetejét is megfűszerezzük, rátesszük a citromfüvet vagy gyökeret és beburkoljuk alufóliába. 180 fokon 10-15 perc alatt készül el. A zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, bőségesen fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal majd fólia alatt puhára pároljuk és végül 10 perc alatt megpirítjuk grill funkció alatt.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2014. dec. 3. 09:09
A citromfüves lazac sült elkészítési módja és hozzávalói.