Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Citromfüves lazac sült recept

Citromfüves lazac sült recept

A Citromfüves lazac sült hozzávalói:
Lazac hozzávalók:
1-1,5 kg lazacfilé
citromfű vagy citromgyökér
1 citrom
só, bors, oliva olaj

Grill zöldség hozzávalók:
kis méretű, vékony héjú burgonya
répa
zöldség igény szerint

bors
rozmaring
oliva olaj


A Citromfüves lazac sült elkészítési módja:
A halat bőrével lefelé az olajos, fűszeres fóliába fektetjük, a tetejét is megfűszerezzük, rátesszük a citromfüvet vagy gyökeret és beburkoljuk alufóliába. 180 fokon 10-15 perc alatt készül el. A zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, bőségesen fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal majd fólia alatt puhára pároljuk és végül 10 perc alatt megpirítjuk grill funkció alatt.


Kategória: Halas ételek receptjei


A citromfüves lazac sült elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook