Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Cigánypecsenye recept

Cigánypecsenye recept

Elkészítési idő 40 perc

A Cigánypecsenye hozzávalói:
Csíkokra vágott húsosszalonna,sertés tarjaszeletek,
pecsenyefűszerkeverék,fokhagyma,lilahagyma,kaliforniai paprika,paradicsom.


A Cigánypecsenye elkészítési módja:
A csíkokra vágott húsosszalonnát kipirítjuk,majd a visszamaradt zsíron a kiklopfolt tarjaszeleteket átsütjük.A húst pecsenyefűszerkeverékkel meghintjük (készíthetünk is fűszerkeveréket ő.kömény,fokhagymasó,p.paprika keverékéből),fokhagymával megtűzdeljük.Lilahagymát adunk hozzá félkarikára vágva,kaliforniai paprikát szintén félkarikára vágva,és paradicsomot cikkekre vágva,ezekkel is jól átpirítjuk.Főtt,cikkekre vágott burgonyát visszamaradt szalonnazsíron (vagy olajon) jól megpirítjuk,ezt tálaljuk köretként a hús mellé.


Kategória: Húsételek receptjei


A cigánypecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook