Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Cigány pác recept

Cigány pác recept

Elkészítési idő 20 perc

A Cigány pác hozzávalói:
8-10 gerezd fokhagyma
3 evőkanál olaj
2 evőkanál ecet
1-1 kiskanál őrölt fekete bors
só és kristálycukor
1-1 evőkanál ketchup és mustár.


A Cigány pác elkészítési módja:
A fokhagyma gerezdeket megpucoljuk, összezúzzuk és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük, majd kb 30 percig pihentetjük. Más íze van, ha a cukrot és az ecetet kihagyjuk belőle. Aki pikánsabban akarja az kevés csípős paprikát is tehet bele.


Kategória: Húsételek receptjei


A cigány pác elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook