Cickafark, palástfű, málna levél tea (beszélgetés)
Sziasztok!
Hol lehet malnateat kapni?
Egyébként szerintem nem mindig csak a nőnek kell tenni érte,a férfiak is ugyanúgy ihatnak,ehetnek vitaminokat,hogy sikeres legyen a teherbeesés..:)
pl,a folsav..ugyanúgy fontos szerepet játszik a férfiak esetében is..az egészséges spermiumok képződésében játszik kulcsszerepet..
ohhh, nekünk egy éve semmi :(
A málnalevélről, azt is olvastam, hogy a ciklus első felében érdemes fogyasztani, segíti a peteérést. (valaki a málnalevelet issza ovuig, aztán palástfüvet)
A barátnőm mensi alatt esett teherbe, 8 hónap próbálkozás után. Egyszer mindenkinek sikerül, csak nehéz kivárni. Na megyek, megiszom a teámat! :)
Szerintem meg ne görcsölj rá, élvezzétek egymás társaságát, ne méregess, jobban ellazulsz és össze fog jönni!
Egyik ismerősöm menzesze előtt 5 nappal lett terhes. Erre azt mondanák tudományosan, hogy lehetetlen, mert akkor már nincs peteérés.
Látod, mégis...
Koncentrálj a középidőre,nyilalásokra..ahány napos a ciklusod,csak írok egy példát,ha 34 akkor már a 17-22.napokon rástartolhattok..
általában este-éjszaka környékén van peteérés..Hmm..jól ki van ez találva..;))
még valami..peteéréskor szebb a nő!:)
plusz..
cickafark,palástfű teákat idd kúraszerűen..pl,1 hónapig,majd 1 hónap szünet,aztán újra..
majd kezdheted szedni a vitaminokat..mindkettő segíti a terhességet,beágyazódást..
én így tettem..elsőre összejött a gyerkőckénk..:)
Hozzáteszem..előtte rendszeresen fogyasztottam gyógyteákat..:)
mindhármat ő javasolta?
szerintem nézz utána, melyiknek mi a hatása, a málnalevéltől méhösszehúzódások lesznek, amitől épp elmegy a baba (és a végén cél, hogy kijöjjön, vagyis meginduljon a szülés)
Palástfű és cickafark..
Progeszteron és ösztrogén találhatü bennük..ez okozhat nálad hirtelen hormonváltozást,ami bekavart..
elvileg egy kúra után helyrehoz..de azért nézz utána..mindkettőben van olyan anyag,ami ellenjavalt..erre-arra..
a málnalevél pedig több mindenre jó..terhesség utolsó két hetében -végefelé lehet csak inni,mert tágít(ahogy itt is elhangzott..)emiatt szintén nem szabad terhesség alatt fogyasztani..
a málnalevél a tágulást segíti, csak a 38.héttől szabad inni, előtte épp az ellenkező hatást váltja ki, azt ne idd!!
amúgy szorítok! :)
Sziasztok!
Elkezdtem inni ezt a tea keveréket,a háromból kevertem össze egyet,múlt héten pénteken kellett volna megjönnie (tehát 9 napja késik).Szombaton volt egy kis barnázásom,de semmi több nem volt.Teszteltem csütörtökön reggel,de negatív lett.Viszont nem jött meg...Szerintetek ennyire bekavarhatott a tea?Nektek van róla tapasztalatotok? Osszátok meg velem!
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Cickafark, Palástfű, Málnalevél teakeverék segítsége!
- Palástfű vagy cickafark?
- Cickafark és palástfű
- Hogyan kell használni a cickafark és palástfű teát?
- PreMens tabletta mellé lehet inni palástfű- illetve málnalevél teát?