Cézár saláta recept





1 fej római saláta
2 db paradicsom
fél csmell
olivaolaj
fokhagyma
szardellapaszta
parmezán sajt
pirított zsemlekocka
vaj
A Cézár saláta elkészítési módja:
A csmellet felkockázva beszórom só,borssal és grillfűszerrel. Olivaolajon megpirítom. Salit és a paradicsomot felszeletelem, bele egy tálba. A zsemlét vaj és olivaolaj keverékében megpirítom, parmezánt szórok rá. Öntet: oliva olaj, szardella paszta, parmezánsajt, reszelt fokhagyma és worchester szósz keveréke - ízlés szerint összekutyulni. Csirkemellkockákat rászóróm a salira, ráöntöm az öntetet, hozzákeverem a pirított zsemlekockát.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: pierrot, 2008. máj. 21. 11:54
A cézár saláta elkészítési módja és hozzávalói.