Céklasaláta majonézzel recept
A Céklasaláta majonézzel hozzávalói:1 kg cékla
10 dkg majonéz
3 evőkanál ecetes torma
2 dl joghurt
só, őrölt bors
4 keménytojás a díszítéshez
A Céklasaláta majonézzel elkészítési módja:
A céklát kefével alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd az ecetes tormával összekeverjük. Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, sóval, borssal ízesítjük. Néhány órára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Tálalás előtt a tojásokat cikkekre vágva a saláta tetejére helyezzük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. júl. 4. 08:09
A céklasaláta majonézzel elkészítési módja és hozzávalói.