Libanoni csirkeszárny recept

1 kg szárnyvég nélküli csirkeszárny
6 gerezd fokhagyma
1 citrom leve
2 kis friss erős paprika
1 evőkanál őrölt koriander
1 evőkanál Worchester szósz
1 evőkanál szárnyas fűszerkeverék
1 evőkanál olívaolaj a sütéshez
A Libanoni csirkeszárny elkészítési módja:
A fokhagymát áttöröm, a paprikát apróra vágom. Az összes hozzávalóból kevert pácban pácolom a csirkét fél-egy órán át. Előmelegített sütőben 30-40 percig sütöm, közben egyszer megfordítva.
Köretnek karfiolrizst készítek.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. jún. 27. 09:13
A libanoni csirkeszárny elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.