Cegléd és környékén (nem Pestre gondoltam), hol található Dévényes szakember? (tudásbázis)
3. ece38a6442 (válaszként erre: 2. - Zsanci79)
2011. ápr. 6. 11:44
Köszi! :)
2. zsanci79
2011. ápr. 6. 08:40
"A 06 1 3555 392-es alapítványi számon tudunk DSGM-szakgyógytornász elérhetőséget megadni."
Ezt írják az alapítvány honlapján. Én is felhívtam őket, adtak elérhetőséget. Biztosan lesz ott is, sokan foglalkoznka vele szerencsére. Pl. Baján, ahol én voltam hárman:)
1. ece38a6442
2011. ápr. 5. 15:49
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, h Cegléd és környékén (nem Pestre gondoltam), hol található Dévényes szakember?
Köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki ajánlani nekem Hatvan, Aszód környékén olyan úszodát, ahol szakember felügyelete mellett megtanulna a leánykám úszni?
- Budapesten a Váci utca 9. szám alatt található-e Orsay üzlet? Ki ismerős a környéken?
- Segítséget kérek, jó szakembert keresek Győr környékén /alkoholprobléma/
- Karácsonyra hosszú tűs fát szeretnénk, erdeit vagy fekete fenyőt. Tudja valaki, hogy Érd környékén merre található ilyen?
- Győr környékén hol találhatok világoszöld színű kanapéágyat max.55ezer Ft-ért?
- Budapest környékén vagy a főváros és Győr között (nem a Balatonon) hol található csúzdás-gyermekmedencés baba és gyermekbarát szállás?