Segítséget kérek, jó szakembert keresek Győr környékén /alkoholprobléma/ (beszélgetés)
Nekem sajnos van tapasztalatom.Végigjártam mindent.
Rajtam egy bizonyos anthaetil nevű gyógyszer segített.Be kell feküdni 1 hétre a kórházba ahol elkezdik a gyógyszerrel feltölteni a szervezetet.5 nap után ráitatást végeznek.orvosi felügyelet mellett.Nekem egy doboz sört után,olyan élményem volt hogy az nem hétköznapi.halálfélelem,szívdobogás és egyéb kellemes dolgok.A lényeg hogy ha szedi ezt a gyógyszert nem mer és nem is akar majd inni.
Ezt a sulyos problémát nehéz legyőzni és valakinek vagy az emberek jó részének segitségre lenne szüksége. Az a probléma,hogy hazánkban nincs olyan
klub, hogy névtelen alkoholisták, ahol ezeket komolyan veszik és kezelik. Nehéz és hosszu terápia
lehet, mert nehéz legyőzni a függőséget. Természetesen foglalkoztatás keretében is lehetne
eredményt elérni. Az akarattól is függ és az együttmüködésről is. Aki végképp le szeretne szokni róla erőfeszitéseket kell tennie. Valószinűleg hosszu időbe telik mire eléri a célját és józan fejjel gondolkodva megszabadul végleg az ivástól.
Kivánok annak az illetőnek sok sikert és kitartást. Üdv. Anyuci91
RÉV szolgálat, ajánlom, kifejezetten szenvedélybetegeken és családtagjaikon segítő alapítvány.
További ajánlott fórumok:
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Tud valaki ajánlani nekem Hatvan, Aszód környékén olyan úszodát, ahol szakember felügyelete mellett megtanulna a leánykám úszni?
- Siófokon lakik valaki a vasút környékén? Kerékpáromat szeretném megőrzésre letenni.
- Babakocsi kerekéből a "8-ast"meg lehet javítani házilag? Valaki csinálta már szakember nélkül?
- Cegléd és környékén (nem Pestre gondoltam), hol található Dévényes szakember?
- Luo Color hajfestéket Székesfehérváron vagy környékén hol tudok vásárolni? Segítséget kérek!