Tud valaki ajánlani nekem Hatvan, Aszód környékén olyan úszodát, ahol szakember felügyelete mellett megtanulna a leánykám úszni? (tudásbázis)
Gabi tanár az 5.-ös iskolában, Csaba pedig ugyanitt az igazgató. [link]
Az 5-ös iskola mögött van az uszoda.
Szia!
Nagyon köszönöm a segítséget. Igyekszem felkeresni őket. Ők pedagógusok egyébként? Nem nagyon találtam semmit róluk a neten. Tudom, paranoiásnak tűnök, de szeretek utánanézni azoknak, akikre rábíznám a gyerekemet:-)
Köszönöm! Őket nem is találtam meg sehol a neten, csak a Lator SE-t, gondolom, ők meg a nagyobbakkal foglalkoznak csak.
Az uszodában tartják a foglalkozásokat? Olyan kikötés sincs, hogy csak hatvani gyerekek mehetnek?
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani nekem Hatvan, Aszód környékén olyan úszodát, ahol szakember felügyelete mellett megtanulna a leánykám úszni? Illetve ahová játhatna heti 1-2 alkalommal, nem feltétlenül "edzésre", hanem csak úgy, sportolás céljából?
Előre is nagyon köszönöm, ha valakinek van ötlete, tapasztalata.
További ajánlott fórumok:
- A csábítás művészetét hogyan lehet megtanulni?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Pécsen vagy környékén hová lehet olyan felnőtt személyt elhelyezni, aki állandó felügyeletet igénylő beteg?
- Segítséget kérek, jó szakembert keresek Győr környékén /alkoholprobléma/
- Szeretném megtanulni a siketek jelbeszédét. Győrben vagy környékén van erre lehetőség?
- Cegléd és környékén (nem Pestre gondoltam), hol található Dévényes szakember?