Cactuslim fogyasztó kapszula - a természetes zsírblokkoló, ismeri valaki? (beszélgetés)
Szia
Még nem fogytam,talán 1kg lement. Éhes nem vagyok, sokat pisilek töle, meg az emésztésemnek is jót tesz.
Szia.
Hogy megy a diéta? Milyen a kaktusz? Fogytál? Éhes vagy? Köszi szépen a választ.
Sziasztok
4 napja elkezdtem szedni a cactuslimet és elég jónak találom. Szomjas vagyok töle rendesen és a vizet is hajtja. Remélem beválik.
Nőci1, nálunk a helyi bioboltban van. Vagyis kb. egy hónapja még bőven volt.
Zsírblokkolónak ki lehet próbálni, de ez a fórum is mutatja, hogy LEHET kár lenne érte kiadni a pénzt.
Másrészt egy jó bioboltban tudnak 10-15 féle más terméket ajánlani helyette. 300 Ft-tól 7-8000 Ft-ig. Nekem kipakoltak a pultra. :)
Csak döntsd el, hogy pontosan mit szeretnél és ahhoz ajánlanak vmit. Én pl. eldöntöttem, hogy el kezdek mozogni (bicaj, ilyesmi) és kalóriát számolgatok. És indításképpen bevállaltam a Szűztea Forte kapszulákat, amik nekem frankón beváltak. De lehet, hogy csak egy héten át méregtelenítesz (ez kínzósabb és szerintem nem tartós, ez nem fogyira van kitalálva) vagy akármi.
Remélem tudtam segítséget adni. :)
sziasztok.
Egyenlőre nem is nagyon lehet kapni!!Akartam venni,de a patikákban nincs,de jó lett volna azért valami tapasztalat is.Kínlódjak érte vagy nem érdemes .-((
Fura.
Sajnos tényleg igaz az, hogy amiről már hallottál, mert beszélnek róla és van, aki ajánlja, az csinálhat valamit. De amiről senki nem tud semmit, nem is hallott róla, ... nem sok értelme van pénzt kiadni rá.
És mellette odafigyeltél a táplálkozásodra?
Mozgás, ilyemsi volt mellette?
Mert amúgy persze, hogy semmit nem ér.
Volt valami mellékhatása???
Szia!
Nekem van egy gyógynövényboltos ismerősöm, akitől anno majdnem ezt vettem meg, ő ajánlotta.
Ajánlotta, de kérdeztem mik a vásárlói visszajelzések?!
Ő meg húzta a száját, és azt mondta nem sok visszajelzést kapott. Vagyis nem sok pozitívat.
De engem is érdekelne más ember véleménye, aki tényleg szedte is!!!
(Amúgy, annak idején én a Szűztea Forte kapszula mellett dönöttem (2e alatt) és nem bántam meg!!! :) Mozogni kell elkezdeni és ezek csak segítenek. A Cactusos cucc is segítő lehet, nem megváltószer! Nem fogy le senki attól, hogy szedi. Mozgással kell párosítani a dolgot!!)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?