Büszke vagyok? (beszélgetés)
... ezt még nem hallottam, de tecccccc... :D
Amelyik probléma nem oldódik alkoholban, azzal nem is érdemes foglalkozni :)
:)
no igen, a szesz tényleg megszépít dolgokat.
... attól függ, milyen a társaság és hány üveg ital van hozzá... megfelelő mennyiséggel bármit végighallgatok! :DDD
..aham, a kicsit "őrültek" nekem is bejönnek... vonzom is őket rendesen! :D
és az sem mindegy, hogy lelkileg nagyjából egészséges legyen,a társaságban nem vagyok nyitott parttalan önsajnálkozásra és életképtelenségre.
Én olyan emberekkel szeretek barátkozni, akiknek egyfajta cinikus látámódja van és hasonló humora...és persze ha olvasott.
Én a bolondos embereket szeretem,de azt nem azt jelenti, hogy ők ténylegesen hülyék is:D
... nah igen... valakihez/valakikhez képest én is hülye vagyok... ők meg engem rostálnak ki... már tudom, miért nincs egy agysebész-fizikus (így egyben) barátom se. :DDDD
Hehe az nekem is van:D Naná hogy megválogatod, úgy is kell:))
Hülyeség és erőszakosság fóbiám van :)
Nem, de megválogatom a baráti köröm, és ha társaságra vágyom, velük töltöm az időm :)
köszönöm...persze ettől még nem biztos, hogy igazam van.
... alapból... Bécsnek Büszke vára... :)
... lehet, hogy igazad van, kicsit negatív vagyok mostanság... elfogadom a véleményed. :)
úgy láttam alapból negatívan értelmeztél dolgokat,
a büszke szóról egy normális önértékelésű embernek nem negatív kicsengésű dolog jut eszébe.
... pl? Milyen dolgokat? :)
egyébként sem értem miért kell bizonyos szavakat kifejezéseket rögtön negatívan, fekete-fehéren kezelni, gondoljunk az önzés és a büszkeség szóra.
Bár sejtem, miért fosnak ezektől az emberek.
nem, szerintem csak kivetítettél dolgokat.
nem is azt mondtam, hogy nem nzetlenül, hanem, hogy neked is jól esik ha adsz valamit.
ennyi.
... aham, csak kötözködtem. ;)
Mindenkibe van egy kis büszkeség szerintem.
Én önzetlenül adok, de mindenki azt hisz amit akar, ez a fórum meg nem is erről szól.
és ezáltal te is kapsz, ez egy oda-vissza viszony, annyira nem önzetlen ez sem, de ezzel nincs is baj.
Hát én az előzőekhez tartozom, de ha szar napom van akkor senki ne szóljon hozzám:D Szeretem amikor pár szóval tudok adni egy kicsit valakinek, és mosolyt tudok csalni az arcára:)Vannak akiknek sokat jelent, vannak akiknek egyszerűen csak jólesik, nekem mindenképp jó érzés, én szeretek adni, még akkor is ha nem ismerem az illetőt.
szerintem egyébként ez tipus kérdése, van aki mindenkivel szeret beszélgetni, van aki csak egy szűk körrel, akit ismer.
ezt megértem:) néha nekem is elegem van az emberekből.
én egfész nap emberekkel foglalkozom, gyanítom a szabadidőmben ezért nem akarok már mással.
ilyenekre nekem sincs energiám, persze ha szólnak hozzám udvarias vagyok, de túlzottan nem örülök.
mondom, sehol nem írta, hogy nem szól hozzájuk...ezt mintha csak te írtad volna.
További ajánlott fórumok: