Büszke vagyok arra, hogy rocker vagyok! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
1982-ben hallottam először az AC/DC-t egy kazettás magnón.
Eltelt azóta 42 év, és még mindig élek !
Meglehet, hogy kifingok a koncert előtt, és elvisz az ördög, de tök optimista vagyok.
Ha eddig kibírtam, valahogy még kihúzom júniusig! :):):)
Már megvan. 😃
Csak hát ha pl. meghalok közben, akkor nem tudok menni, ezert nem írom, hogy megyek, majd ha elmúlt, akkor biztos.😁
Jó valasztás:))
Oda mi is készülünk.
Bécs, júni.26.
alig várom.
LET THERE Be ROCK !!!
Kispál egy zseni ,imádom.
Jim Morrison -ba pedig szerelmes voltam tizenhat évesen.
Axel Rose-ért tizenhét évesen rajongtam.
A jó rock nagyon kell. Én többnyire barokk zenét hallgatok, vagy bécsi klasszikát.Olvastam egy zeneesztétától hogy az első heavy metalista Vivaldi volt. Talán igaz.
De azért ott leszek a júniusi AC/DC koncerten, bemegyek a színpad elé a dühöngőbe, yeahh !!!!:):)
Először kispàlra hànytam. Quimbiek a szerelmem, mint Marilyn Manson, de regóta nem követem őket. Páratlan Xaretrol bestie, neha elllopoptam par orat a Hand fesztiválon.
Amúgy 18 eves koromig nem csak korista voltam, a hülye szerenadazo dalra én tanítottam be.
HP Baxter Madonna mellett van..
De a legjobb zeneértő az én enektanarom volt, aki néptàncot is tanított. Scooter, other... A gyerekek táncolnak, utána más a zene.
Rozi nézni még mindig zàncol 60+ a gyerekekkel.
Ha betolsz egy rockot, táncol
De jegyezd meg míg a Föld kerek
Mindig lesznek Rockerek!
Ja,ez egy életérzés.
Bár én mindenevő vagyok:minden jót szeretek.
A klasszikus zenétől kezdve a Metallica-ig ,a mostani nagy kedvencemmel a Rammstein -el bezárólag.
12-es Panna.33
Ez hosszú!
Majd talán szombaton vagy vasárnap leírom.
De majd meglátom ,hogy lesz e kedvem hozzá.
Ha tagja vagy egy közösségnek, jó eséllyel megismersz ott kiváló embereket.
Valószínűleg ha a komolyzenei körökben mozogtál volna, akkor ott is kiváló embereket ismersz meg.
Én is megismertem pár kiváló embert a rockerek között. Meg olyant is, akivel inkább nem akarok beszélgetni.
,,Miért?
Nem értem, hogy egy irányzat kedvelése miért tölt el büszkeséggel. Meg tudnád magyarázni, kérlek?"
Nem akarok senkivel sem vitázni ill értetlenkedni ezért csak egyszerűen fogom kifejteni!
Azért mert nekünk van történelmünk :)
Ha beleveted magadat a témába akkor te is rájössz arra ,hogy a rock zene szeretete miért tölt el büszkeségel! :)
Ugyanolyan emberek, mint a társadalom többi szelete. Van köztük ilyen is, olyan is.
A zene valóban kiváló.
Miért?
Nem értem, hogy egy irányzat kedvelése miért tölt el büszkeséggel. Meg tudnád magyarázni, kérlek?
Büszke vagyok arra ,hogy rocker vagyok :)
Hoppá :)