Budapesten van valahol olyan bizományi ahová beadom a dolgokat és azonnal fizet? (tudásbázis)
8. salabakter (válaszként erre: 7. - 99279bb06f)
2010. aug. 9. 16:08
Te zálogházról beszélsz,mert az működik így.
7. 99279bb06f
2010. aug. 9. 15:48
Bizományi Áruház Vállalat nem vesz be úgy bizományba, hogy nem ad érte pénzt. Ha bevesz bármit bizományba, akkor azért ott helyben fizet. Kapsz egy csekket, amivel néhány hónap múlva vissza kell menned, és kiváltanod (persze jó nagy a kamat rajta).
Vagy pedig az árut/cikket megvásárolja tőled, de akkor is pénzt kapsz. Nem csinálnak olyant, hogy csak akkor, ha eladták! Ha olyan a cikk, ami szerintük nem eladható, akkor be sem veszik.
6. MANCIKA123
2010. aug. 9. 15:28
Adtam már be gödöllőre de csak akkor fizetnek ha már eladták.Persze még csak egy darabot adtak el.
5. MANCIKA123
2010. aug. 9. 15:27
Gyerekruhákat nagy részt meg cipőket játszószőnyeget.
4. Sziszmoly (válaszként erre: 3. - Sziszmoly)
2010. aug. 9. 15:27
Bocsi félreértelmeztem!
Sajnos nincs:(
3. Sziszmoly
2010. aug. 9. 15:25
Szia igen van!
Konkrétan mit szertnél beadni?
2. mandy
2010. aug. 9. 15:25
Szerintem nincs :-/ A bizományi boltoknak pont az a lényege, hogy nem fizetnek, csak ha már eladták a cuccot.
1. MANCIKA123
2010. aug. 9. 15:24
Budapesten van valahol olyan bizományi ahová beadom a dolgokat és azonnal fizet?
További ajánlott fórumok:
- Szombat este találok valahol normális fogorvost, aki nem horror összegért töm fogat, Budapesten?
- Hol van Budapesten bizományi bolt, ahol babaruhákat eladhatom?
- Nem tudjátok, hogy távírányítós akkumulátorral tölthető játék autókat javítanak-e valahol Budapesten?
- Hol kaphatok eredeti orosz fekete kaviárt Budapesten? Van-e valahol lehetőség vásárolni? Köszönöm szépen.
- Az óbudai SZTK előtti bolhapiac létezik még? Mikor van nyitva? Tudtok még valahol bolhapacot Budapesten? Előre is köszi!
- Olcsó és jó fodrászt keresek Budapesten! Valahol a VI., VII. kerület környékén tud valaki?